Bu iddialara Beren Saat yol açtı - Son Dakika
Magazin

Bu iddialara Beren Saat yol açtı

Bu iddialara Beren Saat yol açtı

Cengiz Semercioğlu: Doğru olmaması için ortada hiçbir neden yok. Bu iddiaların ortaya atılmasına zemin hazırlayan Beren'den başkası değil. Yaptığı paylaşımlarla bu evlilik hakkında her türlü dedikodunun çıkmasına yol açtı.

02.09.2019 08:49  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cengiz Semercioğlu: Doğru olmaması için ortada hiçbir neden yok. Bu iddiaların ortaya atılmasına zemin hazırlayan Beren'den başkası değil. Yaptığı paylaşımlarla bu evlilik hakkında her türlü dedikodunun çıkmasına yol açtı. Bitirirsin evliliğini çeker gidersin, nedir bu aşka bu kadar acı çektirme sevdası?

Onur Baştürk: Bir hafta Kenan Doğulu hakkında "Şununla aşk yaşıyor" iddiası ortaya fırlatılıyor, öteki hafta Beren Saat hakkında. Dedikodulara bakınca ikili "açık ilişki" yaşıyor gibi görünüyor. Ben ikisinin yerinde olsam artık çıkar bir konuşurum, "Arkadaşlar olay böyle böyle" filan diye. Yoksa bu tür fantezilerin ardı arkası kesilmeyecek.

Bu iddialara Beren Saat yol açtı

Cengiz Semercioğlu - Ömür Gedik - Onur Baştürk

Ömür Gedik: Beren'in böyle bir aşk yaşadığını hiç düşünmüyorum. Kafasını dinleme döneminde. Evli bir kadına yönelik böyle kanıtı olmayan iddiaları da yadırgıyorum.

Kıyaslamak bile ayıp

Ömür Gedik: Milli Takım'ın Reynmen'i seçmesi tabii ki şu andaki popülerliği ile ilgili ve bu açıdan bakıldığında anlaşılır bir seçim. Ama Athena'nın "12 Dev Adam"ının üstüne çıkabilir mi" derseniz orada durmak lazım. O şarkı hala zirvedeki yerini koruyor.

Reynmen'in Milli Takım şarkısı idare eder kategorisinde. Zaten izlenme sayısına bakıldığında da Reynmen'in kendi şarkılarının gerisinde kaldığı görülüyor.

Bu iddialara Beren Saat yol açtı

Cengiz Semercioğlu:  O şarkı, A Milli Basketbol Takımı'na değil Reynmen'e yapılmış şarkı olmuş. Klibinde sürekli basketbol oynayan Reynmen'i görüyoruz. Nerede Milli Takım? Duygusu yok, etki gücü yok bu marşın... "12 Dev Adam"la kıyaslamak bile ayıp...

Onur Baştürk:  Reynmen'i eziklemekten vazgeçelim yahu! Ne var yani, yapar yapar. "Derdim Olsun"a bayılmasam da "Ela"yı sevmiştim ben mesela. A Milli Basketbol Takımı için ekibiyle yaptığı şarkı da tam tribünlere yönelik olmuş.

Biraz savaşa gider gibi sözleri var, fazla sert. Athena'nın şarkısıyla kıyaslamam ama, o şarkının üstüne çıkan bir şarkı değil.

Coşma Nusret coşma!

Tuzlamalı, etli ve bıçaklı videolarına alışık olduğumuz Nusret bu kez Mikonos'tan baklavalı bir vücut şov paylaşımı yaptı. Nusret'in beline kaya parçası bağladığı fotoğrafını Konsey yorumladı. Nusret artık markasına değil kendine mi yatırım yapıyor?

Bu iddialara Beren Saat yol açtı

Onur Baştürk:  Nusret'in Mikonos'taki spor videoları o kadar absürt ve eğlenceli ki, benim "guilty pleasure"ım her sabah. Beline kaya bağlayıp güya fitness yaptığı o fotoğraf da o gözle baktım, eğlendim.

Ama beli için de endişelendim yani. Çünkü ultra riskli bir hareket. Bel kayar gider, filan filan. O yüzden: Coşma Nusret diyesim var, coşma.

Ömür Gedik:  Nusret'in koca kaya parçası ile antrenman yapması bana Cüneyt Arkın'ın Peri Bacaları'nı yumruklayıp kayaları havaya kaldırarak antrenman yaptığı "Dünyaya Kurtaran Adam" filmini hatırlattı. Ortada et tuzlama, tokatlama olmasın da ne olursa olsun. Sevdim ben bu yeni Nusret tarzını.

Cengiz Semercioğlu:  Nusret'in dükkanlarından çok kendi önde artık. O da bunun farkında olduğu için sürekli spor yapıyor, kaslarını geliştiriyor, vücudunu gösteriyor. Nusret sadece dükkandaki etleri değil, kendi etini de sergiliyor artık.

Abartıya kaçmayan güzel bir video

Bengü ve Selim Selimoğlu çifti bebekleri Zeynep'e kavuşma anlarının videosunu yayınladılar. Doğum videosunu yayınlama fikri hakkında ne diyorsunuz?

Onur Baştürk:  Doğan çocuğa sordunuz mu diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Cengiz Semercioğlu:  Profesyonel doğum video ve fotoğrafçıları uzun yıllardır var. Doğumun her anını görüntülüyorlar, montajlayıp veriyorlar sonra.

Bu iddialara Beren Saat yol açtı

Bengü'nün yaptığı da bu, benzerini yapmış biri olarak söylüyorum, "ilerisi için çok güzel anı olarak kalıyor", iyi ki yapmış...

Ömür Gedik:  Videoyu izledim. Çok güzel çekilmiş. Abartıya kaçmayan, dozunda güzel bir video olmuş. Bengü ve Selim'in o tatlı heyecanını ve samimi mutluluğunu şahane yansıtmış, güzel bir hatıra olmuş. Allah Zeynep'i analı babalı büyütsün.

Peki anne iguana nerede

Birce Akalay, evini ilaçlattığı için ölen iguana yavrusundan "kendi konforum için evi ilaçlattığıma bu kadar üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim. Evrildiğimiz yere ihanetimiz gibi" diyerek özür diledi. Birce'nin bu paylaşımı içten mi, abartılı mı?

Ömür Gedik: O kadar içten buldum ki Birce'nin paylaşımını, okurken gözlerim doldu. Keşke Birce gibi hassas, yaşadığı yere sevgi dolu insanların sayısı artsa.

Bu iddialara Beren Saat yol açtı

Cengiz Semercioğlu: Benim merak ettiğim iguananın annesinin nerede olduğu? Türkiye'de iguanalar bahçelerde gezip çiftleşip yavruluyor da haberimiz mi yok? Muhtemelen kaçak bir iguana var Birce'nin evinin oralarda.

Onur Baştürk: İguana yavrusu mu? Ev mi? Hiçbir şey anlamadım. Birce Akalay'ın evi nerede ki? İstanbul'da mı yoksa çöle yakın yerde filan mı? İguana yavrusu yaşıyor mu bizim buralarda? Yoksa Birce Hanım, hayvanat bahçesinden mi kaçırmış iguanayı. Bazı magazin olayları cidden tuhaf...

Bu iddialara Beren Saat yol açtı

Zerrin Özer gibi üzülmesin

83 yaşındaki Gönül Yazar'ın bir aydır birlikte olduğu 32 yaş küçük sevgilisi için "Çıtır değil, 50 yaşını devirmiş, ondan başkasına bakmam, o da benden başkasına bakmaz. Ben böyle aşk görmedim, inşallah yeniden telli duvaklı gelin olurum" açıklamasını akla yatkın buldunuz mu? Gönül Yazar, sekizinci kez nikah masasına oturur mu?

Bu iddialara Beren Saat yol açtı

Cengiz Semercioğlu:  Ben işin çıtır-kıtır tarafında değilim. 51 yaşında bir erkek 83 yaşında bir kadınla neden beraber olur? Ben hep bu olaylarda bir gizli ajanda ararım. Bakın Zerrin Özer'de de benzer bir şey oldu ve Zerrin sonunda üzüldü. Umarım Gönül Yazar üzülmez.

Ömür Gedik:  83 yaşında aşık olmak, tekrar evlenmek istemek hayata nasıl bir bağlılık göstergesidir. Evet yaş farkı çok fazla, zor bir ilişki ama yaşı ne olursa olsun bir kadının "aşık oldum" deyip gözlerinin ışıldaması çok güzel. Evlensin bir kez daha, ne şahane olur.

Onur Baştürk:  Ah Gönül Yazar ya! Tam bir film karakteri. Ne istiyorsa yapsın tabii. Kafasına göre yaşayanlar her zaman hayatı daha renkli kılar. Bu kadar takılmayın.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Bu iddialara Beren Saat yol açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.

  • Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?
    17:10 Kara Ağaç Destanı 8. bölümde neler olacak?

    Ömer, Merdo'yu kurtarmak için çabalarına rağmen başarısız olur ve Merdo'nun erkene alınan idamı herkesi yıkar. Ömer, Latif Bey'e karşı savaş açar. Sultan, Ömer'in en büyük destekçisi olarak geçmişin karanlık sırlarını ortaya döker ve Latif Bey'e meydan okur. Celal Ağa, oğlunun isminin yazılı olduğu beşiği görünce sırrı çözmek için Asiye ve Naile'ye saldırır. Ayten için konaktaki karmaşa bir fırsattır. Asiye ile Raziye'nin çocuklarını ayırma planında beklenmedik bir gelişme yaşanır. Sultan'ın başına gelen olay her şeyi altüst eder ve Ömer hayati bir kararın eşiğinde sıkışıp kalır.


Advertisement