Cem Yılmaz'ın İmalı "Vergi" Paylaşımı Olay Oldu - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz'ın İmalı "Vergi" Paylaşımı Olay Oldu

En çok vergi veren 100 kişilik listede 42. sırada yer alan Cem Yılmaz, son paylaşımında "Merhaba ben komedyenim ve vergi rekortmeniyim... Şaka degil!" ifadesine yer verdi.

14.07.2016 12:29  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, 2015 yılının Türkiye genelinde en çok vergi ödeyecek isimlerini açıkladı. 100 kişilik listede 42. sırada yer alan Cem Yılmaz sosyal medyadan imalı bir paylaşımda bulundu.

"MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Yılmaz, twitter'dan "Merhaba ben komedyenim ve vergi rekortmeniyim... Şaka degil! Ve elbette gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki, vergi 'verenden' alınır! Milletimize hayırlı olsun... Dur şu Temmuz pullarını da bi..." mesajını paylaştı. Ünlü komedyenin bu mesajı kısa süre içinde sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

100 KİŞİLİK LİSTEDE SADECE ÜÇ ÜNLÜ İSİM VAR

2015 yılının Türkiye genelinde sadece sanat camiasından üç isim listede yer aldı. Yapımcı Şükrü Avşar, Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ın dışında herhangi bir ünlü ismin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Sezon boyunca birçok projede yer alan Tarkan, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Yılmaz Erdoğan, Hadise gibi isimler listeye giremedi.

İşte Cem Yılmaz'ın o paylaşımı;

Cem Yılmaz\'ın İmalı "Vergi" Paylaşımı Olay Oldu

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz'ın İmalı 'Vergi' Paylaşımı Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MAHMUT GÜNAY : Sanatcinin but ulkede vergi rekotmeni olmasi karat aci horsey olamaz nerede Milyon dolar devletten ihale Alan sahsiyetler nerede asgari ucretle isci calistiran is adamlari nerede belese ozellestirmeden ihale Alan zatlar Haram olsun Vergi Kacirana 0 0 Yanıtla

Advertisement