Cemiyet hayatının ünlü isim Aslı Şen, dinlemeye gittiği Linet'i yerden yere vurdu: Erkeklerin olduğu masaya gülücükler gönderiyordu - Son Dakika
Magazin

Cemiyet hayatının ünlü isim Aslı Şen, dinlemeye gittiği Linet'i yerden yere vurdu: Erkeklerin olduğu masaya gülücükler gönderiyordu

Sosyetenin ünlü ismi Aslı Şen bir grup kadın arkadaşı ile Linet'i dinlemeye gitti. Ardından Linet'in üzerine çarpı koyduğu bir fotoğrafı paylaşıp şarkıcıyı resmen topa tuttu. Ön masada olduğunu söyleyen Şen, Linet'in kendilerine selam vermediğini ancak erkeklerin olduğu masaya gülücükler gönderdiğini öne sürdü.

24.10.2021 13:41  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aslı Şen sosyal medya hesabından Linet'i hedef aldı. Dün akşam Yeni Gazino'da sahne alan şarkıcı Linet'i dinlemeye giden Şen, Linet'in ilgisiz olduğunu ve göz teması kurmadığını iddia eden bir paylaşım yaptı. Aslı Şen sonrasında ise şarkıcının üzerine çarpı koyarak sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

"NEDEN STAR OLMADIĞINI ANLADIK"

Aslı Şen, "Seyretmiş olduğunuz sanatçı adabı muaşeretten bir haber bir sanatçı. Neden star olamadığını bu akşam anladık. Özellikle kadın kadına gidecekseniz zaten gitmeyin!" dedi.

Sosyetik isim Aslı Şen, dinlemeye gittiği Linet'i topa tuttu: Erkeklerin olduğu masaya gülücükler gönderiyordu

"ERKEKLERİN OLDUĞU MASAYA GÜLÜCÜKLER GÖNDERDİ"

Hızını alamayan Şen daha sonra ise şunları yazdı: "Yıllardır canlı müzik mekanlarında birçok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabı muaşeret gereği sanatçı, özellikle ön masalara (ki bence tüm salona demeli) gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir. Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. 2 sene önce Bodrum People'da da yapmıştı, herhalde ben yanlış anladım demiştim. Dün gece de aynı şey olunca anladım ki hanımefendinin tarzından. Sesine bayılmama rağmen, sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terk ettik. Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğulu'yu, Zülfü Livaneli'yi, Sezen Aksu'yu izlemesinin öneririm. Starlık sadece ses ile olmuyor maalesef."

Sosyetik isim Aslı Şen, dinlemeye gittiği Linet'i topa tuttu: Erkeklerin olduğu masaya gülücükler gönderiyordu
Cemiyet hayatının ünlü isim Aslı Şen, dinlemeye gittiği Linet\'i yerden yere vurdu: Erkeklerin olduğu masaya gülücükler gönderiyordu
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Cemiyet hayatının ünlü isim Aslı Şen, dinlemeye gittiği Linet'i yerden yere vurdu: Erkeklerin olduğu masaya gülücükler gönderiyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.


Advertisement