Diva, İlk Defa Bir Diziye Konuk Oldu! - Son Dakika
Magazin

Diva, İlk Defa Bir Diziye Konuk Oldu!

Diva, İlk Defa Bir Diziye Konuk Oldu!

Ay Yapım imzalı 'Çukur', ilk bölümünden uzun yıllar konuşulacak büyük bir 'ilk'e imza atacak. Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 'Çukur' ile ilk defa bir diziye konuk olacak.

19.10.2017 16:26

Dizinin ilk bölümünde kendisi olarak izleyeceğimiz ünlü diva, İdris Koçovalı'yı (Ercan Kesal) kırmayarak onunla dertleşip ona özel şarkı söyleyecek.

Ay Yapım'ın Pazartesi akşamları ekranlarda fırtına estirecek yeni dizisi 'Çukur', yayın hayatına başlamadan çok konuşulacak bir 'ilk'e imza atacak. Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Türk televizyonda ilk kez bir diziye konuk olarak kendisini canlandıracak. 'Çukur'un ilk bölümünde Ercan Kesal'ın hayat verdiği İdris Koçovalı'yı kırmayarak onunla meyhanede bir araya gelen Ersoy, Koçovalı'yı kırmayarak ona özel şarkı söyleyecek. Ercan Kesal ile Bülent Ersoy'un sahnesi, bölüme damgasını vururken yıllarca hafızalardan çıkmayacak.

Samatya'da tarihi dokuya sahip bir restoranda çekimlerin gerçekleştiği 'Çukur'da, Bülent Ersoy eşsiz sesi ve yorumuyla tüm set ekibini büyülerken, eğlenceli kişiliğiyle de çekimlere ayrı bir renk kattı. Ersoy, "Ben sadece ağzımı oynatıp playback yapmam! Türk Sanat Müziği sazlarıyla kanlı canlı okurum" diyerek canlı performans sundu. Diva'nın muhteşem yorumuyla hem kendisi hem de set ekibi gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü diva Bülent Ersoy'un da konuk olduğu 'Çukur', ilk bölümüyle 23 Ekim Pazartesi saat 20:00'da Show TV'de ekranlara gelecek.

Basın İletişim:

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Diva, İlk Defa Bir Diziye Konuk Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement