Hürrem Muhteşem Yüzyıl'dan Şikayetçi - Son Dakika
Magazin

Hürrem Muhteşem Yüzyıl'dan Şikayetçi

Hürrem Muhteşem Yüzyıl\'dan Şikayetçi

Dördüncü Antalya Televizyon Ödülleri'nde sahneye çıkan Meryem Uzerli veryansında bulundu.

28.04.2013 01:23  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhteşem Yüzyıl, 'En iyi Komedi Dizisi' seçilen Seksenler ve 'En İyi Yeni Sezon Komedi Dizisi' seçilen İşler Güçler'le birlikte geceden üçer ödülle ayrıldı. 'Komedi Dizisi En İyi Erkek Oyuncu' dalında ödülü Ahmet Kural'la paylaşan Murat Cemcir'in, "Bu gece hep beraber 70'lik ayran içeceğiz. Ben ayranı sek severim o nedenle yoğurt yiyeceğim" sözleri geceye damgasını vurdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen Türk televizyon dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği 4'üncü Antalya Televizyon Ödülleri, Mardan Palace Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Tören, televizyon dünyasının ünlü isimlerinin kırmızı halı geçişiyle başladı. Kırmızı halıda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, eşi Günseli Akaydın'la birlikte tüm sanatçıları karşıladı.

KIRMIZI HALININ GÜZELLERİ

Antalya Televizyon Ödülleri'nde kırmızı halıya Harem dizisinde 'Abide Sultan' rolüyle Gamze Karaman, Kayıp Şehir'deki rolüyle Antalya Televizyon Ödülleri'ne aday olan Gökçe Bahadır damgasını vurdu. 2003 yılında Miss Model of Turkey yarışmasında Türkiye Güzeli seçilen Gamze Karaman, siyah uzun bir elbise tercih etti. Gamze Karaman derin göğüs dekoltesini tülle örterken, derin yırtmacı dikkat çekti. Gökçe Bahadır'ın gece için tercihi ise beyazdan yana oldu. Bahadır, derin göğüs ve sırt dekolteli uzun bir elbiseyle sade bir şıklığı tercih etti.

Sunuculuğunu Engin Hepileri ve Mine Tugay'ın yaptığı gecede, Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, açılış konuşmasında Antalya Televizyon Ödülleri'nin 4'üncü yılında beklediğinin çok üzerinde bir başarı sağladığını söyledi. Son 25 yılda televizyon sektöründe çok önemli adımlar atıldığını kaydeden Başkan Akaydın, "Kültür endüstrisi diye isimlendirebileceğimiz bir sektörümüz var. Özellikle bölge coğrafyasında çok yakından izlenen dizilerle Türkiye'nin tanınılırlığına, Türk turizmine ve dolayısıyla Antalya'ya katkı yaptıklarına inanıyorum" diye konuştu.

ONUR ÖDÜLLERİ

Gecede ilk olarak Antalya Televizyon Ödülleri'nin bu yılki 'Onur Ödülleri' verildi. Bu yılki ödüller haber spikerliğinin duayen ismi Can Akbel, radyo ve televizyon dünyasının en uzun süre çalışmış sunucularından Halit Kıvanç ve 'Huysuz Virjin' tiplemesinin yaratıcısı Seyfi Dursunoğlu'na verildi. Geceye katılamayan Dursunoğlu, telefonla törene bağlandı ve "Ödülü bana layık gördükleri için kendilerine minnettarım" dedi.

ROBOSKİ ANNELERİNE ADADI

CNN Türk'ün yapımcılığında 'Hayatın Tanığı: Uludere'nin Anneleri'yle yılın en iyi belgesel yapım ödülünü alan Rıdvan Akar, ödülünü alırken Türkiye demokrasisinin acılı bir tarihe sahip olduğunu belirterek, "Uludere Roboski köylüleri, gençlerini, geleceğini kaybetti. Roboski'nin anneleri sadece bir özür bekliyor. Bu ödülü onlar adına alıyorum" diye konuştu.

BİRAND ANISINA ÖDÜL

Gecede, 'En İyi Haber Bülteni Sunucusu' açıklanmadan önce 17 Ocak 2013'te hayatını kaybeden Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand kendisi için hazırlanan kısa filmle anıldı. Antalya Televizyon Ödülleri'nde Birand anısına verilen 'En İyi Haber Bülteni Sunucusu' ödülü ise Kanal D'nin sabah haberlerinin emanet edildiği İrfan Değirmenci'nin oldu. Değirmenci ödülünü, Defne Samyeli'den aldı.

YILIN EN İYİSİ MUHTEŞEM YÜZYIL

4'üncü Antalya Televizyon Ödülleri'nde 'En iyi Dram Dizisi' ödülü Muhteşem Yüzyıl'ın oldu. Ödülü takdim eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, "Emekçilerin 1 Mayıs Bayramı'nı kutluyorum" dedi. Yurtdışında dizinin övgüyle izlendiğini belirten Bakan Yardımcısı Arıcı, ödülü ekip adına Halit Ergenç'e takdim etti. Ergenç, konuşmasında geçen yıl hayatını kaybeden dizinin senaristi Meral Okay'ı anıP, "Daha önce kimse böyle bir işe cesaret etmemişti. Çok önemli bir adımdı" dedi.

Muhteşem Yüzyıl, Antalya Televizyon Ödülleri'nden En iyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleri olmak üzere, geceden üç ödülle ayrıldı.

Gecede 'Yılın En İyi Yeni Sezon dizisi' Karadayı oldu. Ekip ödülü, Emek Sineması'na ithaf etti. Karadayı, 'Dram Dizisi En İyi Erkek Oyuncu' dalında da Kenan İmirzalıoğlu'yla ödüle ulaştı. İmirzalıoğlu ödülü, jüri üyesi Belçim Bilgin'den aldı. Ezel'in ardından aynı dalda ikinci kez bu ödüle uzanan Kenan İmirzalıoğlu, "Ödülümü kamera arkasında çalışan ve hepimizden daha çok yorulan arkadaşlarıma ithaf ediyorum" dedi. Karadayı, geceden 2 ödülle aldı.

HÜRREM SULTAN MUTSUZ

'Dram dizisi En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne 'Muhteşem Yüzyıl' dizisin Hürrem SultanMeryem Uzerli değer görüldü. Uzerli ödülünü, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'dan aldı. Bu ödüle üçüncü kez aday olduğunu belirten Uzerli, "Önce, 'Zaten kimse beni ciddiye almaz' diye düşündüm. İkinci yıl ağladım. Üçüncü sezon buradayım. Artık bana layık gördünüz, çok teşekkürler" dedi.

Dizi sürelerinin çok uzun olduğunu ve 100 dakikalık yapımlarını 50-60 dakika seviyesine çekilmesini isteyen Uzerli, "Ben şimdi mutlu değilim" dedi.

SEKSENLER YILIN EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ

Antalya Televizyon Ödülleri'nde 'Yılın En İyi Komedi Dizisi', TRT 1'de yayınlanan 'Seksenler'e gitti. Seksenler bu ödülle birlikte Antalya'dan 'Komedi Dizisi En İyi Müzik' ve 'Komedi Dizisi En İyi Özgün Senaryo' ödülüyle ayrıldı.

Komedi dizileri arasında 'Yalan Dünya', Zerrin karakteriyle Derya Karadaş'la 'Yardımcı Kadın Oyuncu' ve diziye ikinci sezon katılan ve Bünyamin karakterini canlandıran Okan Çabalar'la 'En İyi Yardımcı Erkek oyuncu' kategorilerinde ödüle ulaştı. Ödülünü alan Derya Karadaş, "Ben Zerrin gibi süslü konuşmalar yapamam. Sadece çok içten teşekkürlerim var" dedi.

70'LİK AYRAN İÇECEĞİZ

Komedi dizisi 'En İyi Yönetmen' ödülünü ise İşler Güçler'le Selçuk Aydemir aldı. Ödüllü yönetmen Aydemir, "Bunu da alamayacağımızı zannettim" dedi ve aday oldukları diğer kategoride ödüle uzanamamalarının kendisinde hayal kırıklığı yarattığını söyledi. Bu açıklamanın ardından 'Komedi Dizisi En İyi Erkek Oyuncu' dalında ödül, İşler Güçler'den birlikte aday olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'e gitti. Kural ve Cemcir sahneye dizinin diğer oyuncusu Sadi Celil Cengiz'le birlikte çıktı. Ödülü alan Cemcir, çok heyecanlandığını belirterek, "Bu gece hep beraber 70'lik ayran içeceğiz. Ben ayranı sek severim, o nedenle yoğurt yiyeceğim" dedi. Cemcir ayakta alkışlandı.

İşler Güçler'in yönetmeni Aydemir'in hayal kırıklığına ilişkin açıklamasının ardından gecenin ilerleyen saatlerinde 'En İyi Yeni Sezon Komedi Dizisi' ödülü de İşler Güçler'e gitti. İşler Güçler ekip olarak sahreye çıkarak ödülü aldı.

BİTEN VE YAYINDAN KALDIRILAN DİZİLERE ÖDÜL

Antalya Televizyon Ödülleri'nde senaryo ödülleri komedi dizi dalında 'Seksenler', dram dizisinde ise 'Kayıp Şehir'e gitti. Dram Dizisi En İyi Uyarlama Senaryo kategorisinde ise ödül 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' ile Ercan Mehmet Erdem'in oldu. Ödülü alan Erdem, son üç yılda ikinci ödülü aldığını, dizinin 3 bölüm sonra biteceğini belirterek, Serdar Akar ve Erdal Beşikçioğlu başta olmak üzere ekibe teşekkür etti.

- KUTU 1 -

DRAMATİK YAPIM ADAYLARI

En iyi dram dizisi: Muhteşem Yüzyıl Star TV

En iyi yeni sezon dram dizisi: Karadayı AT

Dram dizisi en iyi erkek oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu "Karadayı" ATV

Dram dizisi en iyi yardımcı erkek oyuncu: Necip Memili "Dila Hanım" Star TV

Dram dizisi en iyi kadın oyuncu: Meryem Uzerli "Muhteşem Yüzyıl" Star TV

Dram dizisi en iyi yardımcı kadın oyuncu: Zerrin Tekindor "Kuzey Güney" Kanal D

Dram dizisi en iyi yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan "Muhteşem Yüzyıl" Star TV

Dram dizisi en iyi özgün senaryo: Yıldırım Türker, Murat Uyurkulak, "Kayıp Şehir" Kanal D

Dram dizisi En iyi uyarlama senaryo: Ercan Mehmet Erdem "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" Star TV

Dram dizisi en iyi müzik: Nail Yurtsever, Metin Kalaç "Benim İçin Üzülme" ATV

En iyi komedi dizisi: Seksenler TRT 1

En iyi yeni sezon komedi dizisi: İşler Güçler Star TV

Komedi dizisi en iyi erkek oyuncu: Ahmet Kural ve Murat Cemcir "İşler Güçler" Star TV

Komedi dizisi en iyi yardımcı erkek oyuncu: Okan Çabalar "Yalan Dünya" Kanal D

Komedi dizisi en iyi kadın oyuncu: Zuhal Topal "Avrupa Avrupa" TRT 1

Komedi dizisi en iyi yardımcı kadın oyuncu: Derya Karadaş "Yalan Dünya" Kanal D

Komedi dizisi en iyi yönetmen: Selçuk Aydemir "İşler Güçler" Star TV

Komedi dizisi en iyi özgün senaryo: Birol Güven, Murat Aras "Seksenler" TRT 1

Komedi dizisi en iyi müzik: Burcu Güven, Aydın Sarman "Seksenler" TRT 1

Dizi film en iyi görüntü yönetmeni: Erhan Makar "Benim İçin Üzülme" ATV

Dizi film en iyi sanat yönetmeni: Selim Keleşoğlu "Harem" Fox TV

- KUTU 2 -

DRAMATİK YAPIMLAR DIŞI TV YAPIMLARI

Eğlence programı: Heberler DigitürkTürkmax

Gündüz kuşağı programı: Herşey Tadında Digiturk-Türkmax

Haber bülteni sunucusu: İrfan Değirmenci ile Günaydın Kanal D

Haber programı: Muhabir Skytürk 360

Kültür-sanat programı: Hayat Deyince Skytürk 360

Magazin programı: Pazar Sürprizi Show TV

Müzik programı: Makam Farkı NTV

Spor programı: Stadyum TRT1

Talk show programı: Beyaz Show Kanal D

Tartışma programı: Abbas Güçlü ile Genç Bakış Kanal D

Bilgi-kültür içerikli yarışma programı: Kim Milyoner Olmak İster ATV

Şov içerikli yarışma programı: Ben Bilmem Eşim Bilir Kanal D

Belgesel: Hayatın Tanığı (Uludere'nin Anneleri) CNN Türk

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Hürrem Muhteşem Yüzyıl'dan Şikayetçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan: DNA raporuna itiraz edeceğiz
    14:09 Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara Gülatan: DNA raporuna itiraz edeceğiz

    Uğur Dündar'a babalık davası açan ve DNA raporunda kızı olmadığı ortaya çıkan Dilara Gülatan, Müge Anlı'nın canlı yayına bağlanarak hukuk mücadelesini bırakmayacağını ve rapora itiraz edeceklerini söyledi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    13:17 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Sevgilisinin sergisi için kesik baş figürüyle pozlar veren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, gelen tepkilerin ardından özür diledi.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yaman hayallerine veda etti
    13:12 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yaman hayallerine veda etti

    TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2024 All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Yaman, Özgür, Yunus Emre ve Batuhan arasında eleme düellosu yaşandı. Düelloda ilk olarak Yunus Emre ve Yaman arasında mücadele yaşandı. Oyunun sonunda potadan kurtulan isim Yunus Emre oldu. İkinci düello ise Özgür ve Batuhan arasında oynandı. Özgür'ün elemeden kurtulmasıyla Batuhan ve Yaman arasında final düellosu yaşandı. Gecenin sonunda hayallerine veda eden isim Yaman oldu. Elendikten sonra gözyaşlarına hakim olamayan Yaman, 'Ben sizi izleyerek büyüdüm, hayalim Survivor'a gelmekti' diyerek Atakan ve Hilmi Cem'e sarıldı. Herkesle vedalaşan Yaman, 'Ben gidiyorum şimdi vallahi. Çok alışmıştım. Vallahi çok alışmıştım. Bana aile gibi oldunuz. Hayatımın en güzel günlerini burada yaşadım. Yıllardır Survivor'ı izliyorum, burada da izlediğim büyük insanlar var. Hepsi çok iyi, bu isimleri hayal ederek buraya geldim ben. Survivor olmadan All Star oldum. Saygısızlığım olduysa hakkınızı helal edin' dedi. Yaman'ın Ogeday'a söylediği, 'Herkesin şampiyonu sensin' sözleri ise eleme gecesine damga vurdu.

  • Korkut ve Dağhan Arasındaki Hesaplaşma
    13:10 Korkut ve Dağhan Arasındaki Hesaplaşma

    Davut'un ölümü sonrasında Dağhan intikam yemini ederek Korkut'un peşine düşer. Dağhan'ın tehlikeli olabileceği düşüncesiyle herkes önlem alır. Korkut ise babasının ölümünü araştırarak Leyla ile yakınlaşmaya çalışır. Dağhan, Korkut ve Leyla arasındaki bağlantıyı öğrenir ve Korkut'tan uzaklaştırmak için planlar yapar. Ancak Leyla'nın babasının ölümüyle ilgili öğrendikleri onu bir seçim yapmaya zorlar. Dağhan, Korkut'u öldürmeye yaklaşırken Şirket'in adamlarıyla karşılaşır ve Şirket'in verdiği göreve uymak zorunda kalır. Bu sırada Ekber, Oya'yı korumak için Korkut'un yaydığı korkudan faydalanır.

  • Zeynep Bastık Ameliyat Olacağını Açıkladı
    13:10 Zeynep Bastık Ameliyat Olacağını Açıkladı

    Zeynep Bastık, sosyal medya hesabı üzerinden kulak-burun-boğaz doktoruna göründüğünü ve burnundan operasyon geçirmesi gerektiğini duyurdu. Bastık, uyuyamadığı ve nefes alamadığı için taktığı bantların sebebini öğrendiğini ve ameliyatın kısa süreceğini belirtti.

  • Suphiye Orancı'nın kızı Dilara, Uğur Dündar'a babalık davası açtı
    13:09 Suphiye Orancı'nın kızı Dilara, Uğur Dündar'a babalık davası açtı

    Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a açtığı babalık davasıyla adından söz ettiren Suphiye Orancı, şimdi de büyük kızı Dilara'nın Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla gündeme geldi. Orancı'nın yıllar önce kızlarını bırakıp Almanya'ya kaçtığı ve bu durumun 34 yıl önce haber yapıldığı ortaya çıktı. Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı birliktelikten olan ikiz kızlarıyla ilgili davalar devam ederken, Uğur Dündar DNA testi sonucunda genç kadının babası olmadığını kanıtladı.

  • Kanserle savaşan Kate Middleton, tedavi sürecini ayrı bir evde geçirmeyi planlıyor
    12:08 Kanserle savaşan Kate Middleton, tedavi sürecini ayrı bir evde geçirmeyi planlıyor

    Prens William ve Kate Middleton, kanserle mücadele eden Prenses'in iyileşme sürecini desteklemek amacıyla Windsor'daki Adelaide Cottage'a bitişik bir evde genişleme ve tadilat planları yapıyor.

  • Ülkenin gündemine oturan anne Suphiye Orancı 34 yıl önce haber olmuş! Para verip çocuklarını bırakmış
    11:41 Ülkenin gündemine oturan anne Suphiye Orancı 34 yıl önce haber olmuş! Para verip çocuklarını bırakmış

    Kızlarının Metin Akpınar ve Uğur Dündar'a açtığı babalık davasıyla gündeme gelen Suphiye Orancı'nın 34 yıl önce 4 çocuğunu aylık 400 bin lira verme karşılığında bir kadına bıraktığı için gazetede haber olduğu ortaya çıktı.

  • Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı
    11:23 Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanması için icra edilen önleyici kolluk devriyesinde, yağma suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.U. isimli şahıs Çay ilçesinde yakalandı. Yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

  • Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar: Kendimden çok eminim, hanımefendinin ailesini bulması için her şeyi yaparım
    10:16 Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar: Kendimden çok eminim, hanımefendinin ailesini bulması için her şeyi yaparım

    Hakkında babalık davası açılan Uğur Dündar, katıldığı canlı yayında "Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi. Hanımefendi sarı saçlı diye 'Senin baban Uğur Dündar' demişler" ifadelerini kullandı. Kendisine dava açan Dilara ile konuştuğunu da söyleyen Dündar, "Çok iyi aile terbiyesi almış biri, anne ve babasını bulmak için de elimden geleni yapacağımı söyledim" dedi.

  • Azra Akın ikinci kez anne oldu! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi
    09:20 Azra Akın ikinci kez anne oldu! Bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi

    Uzun yıllardır Atakan Kuru ile mutlu bir evliliği bulunan güzel oyuncu Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Bebeğinin cinsiyetini doğum esnasında öğrenen Akın'ın bir kızı oldu ve adını Arya koydu.

  • Nefes almakta zorlanan Zeynep Bastık, ameliyat olacak
    08:37 Nefes almakta zorlanan Zeynep Bastık, ameliyat olacak

    Nefes almakta zorlanan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, ameliyat olacak. Sağlık durumundan bahseden şarkıcı "Ciddi bir deviasyonum varmış. Burnumun şekline de bir şey olmayacakmış, çok kısa sürecekmiş" dedi.


Advertisement