"İbo İle Olan Gençlik Hatası" - Son Dakika
Magazin

"İbo İle Olan Gençlik Hatası"

"İbo İle Olan Gençlik Hatası"

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak'ın annesi ilk kez konuştu.

15.06.2013 06:02  Güncelleme: 09:24

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi. İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar.

DİLAN ÇITAK'IN ANNESİNDEN ÖZEL AÇIKLAMALAR

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edilen Dilan Çıtak kayıplara karıştı. Sık sık Cihangir'de görüntülenmesinin ardından, "Madem görüntülenmekten rahatsız oluyor, kameraların sürekli görüntü aldığı mekanlara gitmesin o zaman" demiştiniz. Onun üzerine bir daha ortalarda görünmedi.

Sizce bir anda gündeme oturan Dilan neden kayıplara karıştı?

Dilan'ın Cihangir'de sevgilisiyle çekilen fotoğrafının üzerine "Demek ki Dilan bu işi sevdi, sık sık görüntülenmeye başladı. Bu durumu reklam olarak kullanıyor artık." yorumunu yapmıştım. Bunun üzerine Dilan'ın annesi Işıl Hanım beni aradı. Sinirlenmeden çok sakin bir şekilde konuştu. Bana Dilan'ı anlattı ve çok etkilendim.

İBO İLE OLANLAR GENÇLİK HATASI

Işıl Hanım çok zor günler geçirmiş. 18 yaşındayken Dilan'a hamile kalmış. İbrahim Bey'le olan yakınlığını bir gençlik hatası olarak görüyor. Bir daha da görüşmemişler zaten. Hayatına devam etmiş ve bir evlilik yapmış. Bu evliliğinden iki çocuğu daha olmuş. Küçük çocuğu daha üç yaşındayken eşi vefat etmiş. Işıl Hanım çok zor şartlarda üç çocuğunu büyütmüş. Çocukları için pazarda bile çalışmış. Yanlış anlaşılmasın pazarda çalışmak kötü bir şey değil. Hani derler ya limon bile sattım, aynen öyle olmuş. Kimseye muhtaç olmadan evlatlarını yetiştirmiş. Dilan babasının İbrahim Tatlıses olduğunu hep biliyormuş. Fakat diğer kardeşlerin bundan haberi yokmuş. Olayın basına yansımasıyla onlar da öğrenmiş. Sürekli ağlayan Dilan'ı kardeşleri teskin etmiş, "Üzülme, biz kardeşlerin olarak her zaman senin yanındayız" demişler. Evde çok güzel bir iletişimleri varmış.

Işıl Hanım gençlik hatasının bedelini ödediğini söyledi. Böyle bir kızı olduğu için ise çok mutlu olduğunu belirtti. Işıl Hanım ne İbrahim Bey'in şöhretinden faydalanmaya çalıştı ne de parasından pulundan. Ben kendisini, açıklamalarını çok samimi buldum.

Işıl Hanım Dilan'ın, Tatlıses vurulduğunda sabahlara kadar ağladığını söyledi. Annesine onu görmesi gerektiğini söylemiş. Ondan sonra ortaya çıkmaya karar vermiş ama henüz bunu yapmadan çalıştığı TV kurumu onu tuzağa düşürmüş ve olay böylelikle ortaya çıkmış. Annesi onu öyle güzel yetiştirmiş ki, bu olaydan sonra hemen istifa etmiş ve bir daha işe gitmemiş. Üstelik severek gittiği işe çok da ihtiyacı varmış. Kendisi henüz İbrahim Bey'le iletişime geçmeden bu olay ortaya çıkınca çok zor günler geçirmiş.

Dilan şimdi babasıyla buluşacağı günü bekliyormuş. Işıl Hanım kesinlikle İbrahim Bey'in hayatına müdahil olmak istemediğini, ancak kızına bu konuda kısıtlama getirmeyeceğini söyledi.

Bu arada annesi Dilan hakkında birçok bilgi verdi. Dilan çocukluğundan beri müziğe yatkınmış. Amerika'da Berkeley Koleji'nden mezun olmuş. Pera Koleji ve İTÜ'de de eğitim görmüş. Cihangir taraflarında görüntülenmesi de bu yüzdenmiş. Okul dolayısıyla oralarda bulunuyormuş. İleride dört dörtlük bir müzisyen olacak. Bir sürprizini daha duydum. Dilan'ın çok yakında albümü çıkıyormuş.

SORUN KIVANÇ TATLITUĞ'DA

Günaydın'ın usta yazarlarından Bülent Cankurt, Kıvanç Tatlıtuğ'un Azra Akın'la ilişkisini bitirdikten sonra bir dönem birlikte olduğu İdil Fırat'la samimiyeti ilerlettiğini yazdı. Mutluluğu hep eskilerde arayan oyuncu ile Fırat arasında yoğun bir mesaj trafiği yaşanıyormuş.

Azra Akın'la defalarca ayrılıp barışan Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez de eski sevgilisi İdil Fırat'a dönecek mi sizce? Barışma çabalarına Fırat'tan olumlu bir cevap gelir de ikiliyi yakında yan yana görür müyüz dersiniz?

Aynı şeyi Azra Akın'la da yaşadı. Kaç kez ayrılıp barıştılar. Demek ki bir sıkıntı var ki olmuyor. Ben bu sıkıntının Kıvanç'tan kaynaklandığını düşünmeye başladım. ya unutamıyor ya da alışkanlıklarından vazgeçemiyor. Bir türlü dikiş tutturamıyor. Şimdi de İdil'le ikinci kez denemeye çalışıyor. Sanırım yeniden birlikteler şuanda. Bakalım bu kez ne kadar sürecek.

MADEM İHANETE UĞRADI BOŞANMA SÜRECİNDE NEDEN KONUŞMADI?

Bodrum'da bir teknede şarkıcı Kendi ile görüntülenen Refik Aksoy'un eski eşi Şebnem Demir, ağır konuştu. 3 Aralık 2011'de nikah masasına oturduğu işadamı ile 17 Ocak 2013'te boşanan Demir, evliliğinin bitmesinden Kendi'yi sorumlu tuttu ve şunları söyledi: "Kendi bizim çok yakın arkadaşımızdı. Evimize girer çıkardı. Ama sonunda kocamı benden çaldı. İlişkileri biz boşanmadan dört ay kadar önce başladı ve Refik'le yollarımızı apar topar ayırdık. Boşanırken hiçbir şey talep etmemiş, sadece otomobil taksitlerimi ödemesini istemiştim. Refik iki aydır onu da yapmıyor. Duyduğuma göre piyasada pek çok kişiye borcu varmış."

Kendi'nin bu iddialar üzerine yaptığı "Ortaya atılan iddia asılsızdır. Şebnem Demir, 6 yıllık arkadaşımdır. Bu haber, beni ve yurtdışında ikamet eden erkek arkadaşımı çok üzmüştür. Konu hakkında hukuki işlem başlatılmıştır. Bu da konuyla ilgili son açıklamamdır." açıklamasını inandırıcı buldunuz mu? Refik Aksoy'la aralarında bir şey yoksa neden baş başa teknede tatil yaptılar?

Kendi'nin o teknede normal arkadaş olarak bulunmasının imkanı yok. Her şey ortada. Teknede baş başalar. Böyle konuşmakla kendini komik duruma düşürmüş. Hiç inandırıcı değil. Öte yandan; boşanmış bir kadının şuan bunu neden gündeme getirdiği de muamma. Saçma sapan bir durum oluşmuş. Bu ilişkinin evlilik sürerken başladığı konusunda bir iddiada bulunamam, bilemiyoruz onu. Diyelim ki evlilik devam ederken bu aşk başladı. O zaman neden boşanma dilekçesinde bundan bahsetmedin diye sorarlar adama. Demek ki öyle bir şey yoktu, şimdi görünce sinirlendi. Bu tamamen iki kadının savaşı. Arada olan işadamına oluyor. Refik Aksoy'un bu konu yüzünden daha çekeceği var. Kendi yorum yapmasaydı hiçbir sorun olmaz, konu bu kadar büyümezdi. Cevap verdikçe ortalığı alevlendiriyor. Şebnem Demir'in de artık konuşmaya hakkı yok, sonuçta boşanmışlar. Konuşacağı dönem boşanma sürecindeydi. O dönem yapsaydı birileri ciddiye alırdı. Artık iş işten geçtikten sonra konuşmasının manası yok.

SOSYETİKLER DERİN'İ ÖRNEK ALMALI

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Derin Mermerci'nin yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. İddialara göre Mermerci gönlünü, kısa bir dönem Cansu Dere ile birlikte olan Cem Aydın'a kaptırdı.

Bu dedikodular doğru mu? İkili arasında bir yakınlık mı başladı?

Derin ile Cem artık birlikte. Bugüne kadar gizlemek için çok uğraşmışlar. Yakın çevreleri de haber çıktıktan sonra bunu doğruladı. Hatta beraber yaşamaya başlamışlar. Cem Aydın, Cansu Dere'den sonra yine bir şöhretle beraber. Derin Mermerci, Kaan Urgancıoğlu'ndan sonra entelektüel çevreyi sevdi. Daha önce de söylemiştim; kendi çevresindeki sosyetik çocuklardan, playboylardan sıkıldı, o yüzden de farklı bir çevreden arayışa geçti. Aslında Derin'in hayatını değiştiren yer Karaköy. Karaköy'deki mekanlar sosyete ile entelektüel çevreyi buluşturdu. Özellikle de Bej Kafe bu işin başlangıcı oldu. Sosyete de oyuncular da bu kafeye gidiyor sürekli. Derin'in de bu kafeye gitmesiyle hayatı tam anlamıyla değişti. Adını sosyal sorumluluk projelerinde çok sık duymaya başladık. Gezi Parkı için attığı tweet'lerle de dikkat çekti. Bence Kaan Urgancıoğlu sayesinde Derin Mermerci'yi kazandık. Şuanda sosyetik çevrenin içinde diğerlerinden ayrışmış durumda. Acayip güzel işler yapıyor. Bence diğerleri de Derin'i örnek almalı. Sürekli garip garip kıyafetler giyip gündeme geleceklerine bu tarz şeylerle gündeme gelmeleri daha iyi olur. Cem Aydın entelektüel birikimi çok fazla olan birisi. Derin ondan da çok şey öğrenecektir.

BENGÜ HERKESİ KANDIRIYOR

Beş yıllık sevgilisi Akın Altan'la yollarını ayırdıktan kısa süre sonra barışan Bengü, kafaları karıştıracak bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde Altan ile Reina'da eğlenen ve birlikte fotoğraflanan Bengü, "Akın Bey ile bizi, siz barıştırdınız. Bizi her zaman yan yana görebilirsiniz ama şu an birlikte olmamız gibi bir durum yok. Biz küsmedik. Uzun yıllar birlikte olduğum, saygı duyduğum bir insan" diye konuştu.

Bengü işin ucunu neden açık bırakıyor sizce? Kesin çizgiler çizmemesinin nedeni her an yeniden bir araya gelme ihtimalleri mi?

Bengü, sevgilisini bir kadınla bastığı için ayrıldılar. Biz de geçtiğimiz hafta GÜNAYDIN'da bu haberi yayınladık. Bu haberin üzerine bir düzeltme yazısı gelmediği gibi yalanlama da gelmedi. Çünkü bu olay doğru. Bengü ihanete uğradı. Akın Altan çok pişman oldu. Bengü de çok sevdiği ve unutamadığı için eski sevgilisini affetti, yeniden bir araya geldiler. Bunun üzerine Bengü ailesinden ve yakın çevresinden büyük tepki aldı. "Seni aldatan birine nasıl geri dönersin" laflarına daha fazla dayanamadığı için de barışmadık demeye başladı. Bence şuanda birlikteler. Bengü ailesini ve çevresindekileri kandırıyor. Eğer ayrıldılarsa da bunun nedeni Bengü'nün çevresidir. Çevresinden gelen "Bu adam şimdi sana bunu yapıyorsa evlendikten sonra da yapar" sözlerine kulak verdiyse barışma teklifini kabul etmemiştir. O yüzden iki ihtimal var; ya gerçekten ayrıldılar, arkadaş olarak görüşmeye devam edecekler ya da ayrılmadılar ve çevreye oynuyorlar.

NURGÜL NİKAH MASASINA OTURMAZ

Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat ve sevgilisi Tolga Karaçelik ile Bebek'te görüntülendi. Bir mekanda oturan üçlü evlerine doğru yürürken objektiflere takıldı. Osman Nejat ile Tolga Karaçelik'in iyi anlaşması, "Osman, cici babasına artık çoktan alışmış" dedirtti.

Uzun süredir Tolga Karaçelik ile birlikte olan Nurgül Yeşilçay, oğlunun da sevgilisine olumlu yaklaşımından etkilenip sürpriz bir evlilik yapar mı sizce?

Nurgül Yeşilçay bence evlenmez. Tolga Karaçelik olduğu için değil, özgürlüğüne çok düşkün olduğu için. Evlilik insanı da değil. Tolga Karaçelik'in de evlilik gibi bir isteği olduğunu düşünmüyorum. Osman Nejat da Tolga'yla iyi anlaşıyor, herkes hayatından memnun. Sadece imza eksik. Nurgül için de bunun bir önemi yok. İmza peşinde koşacak biri değil. Eğer bir sürpriz yaparlarsa ki sanmıyorum, çok şaşırırım.

SİBEL'İN O DAVRANIŞINDA ART NİYET ARANMASIN

Geçtiğimiz gün katıldığı bir düğünde, otomobiliyle kırmızı halı üzerinden geçen Sibel Can, eleştiri yağmuruna tutuldu. "Buradan hiç araçla geçilir mi? Görmemişliğin bu kadarı olur" diyerek eleştirilen Can, kendini şöyle savundu: "O gece Bülent Ersoy da yanımdaydı ve halı çok uzundu. Bülent Hanım'ı o kadar yürütemezdim!"

Bugüne kadar basınla arasında neredeyse hiç sorun olmayan ünlülerden biri olan Sibel Can'ın, görüntü vermemek için kırmızı halıdan geçtiği söylenmişti. Ancak sanatçı verdiği cevapla duruma açıklık getirdi. Bunca yıldır düzgün duruşuyla tanınan Sibel Can'a saygısızlık mı yapıldı?

Sibel Can hayatı boyunca saygısızlık yapan biri olmadı. Sibel'in orada durmamasının tek nedeni Bülent Ersoy'dur. Bülent Hanım Sibel'e "Durma kızım, yürü" dedi. Bülent Hanım bir şey isteyince yapmamak mümkün mü! Zaten Sibel de çok saygılı bir insan, o yüzden de bu lafı ikiletmedi ve devam etti. Ben o halıyı da gördüm, arabanın geçebileceği genişlikte. Ayrıca Sibel hiçbir şeyi kırıp dökmedi, gazetecilerin üzerine de sürmedi. Bunda art niyet aramanın anlamı yok.

SİNAN ÖZEDİNCİK YİNE HAKLI ÇIKTI

Galatasaray Voleybol Şube Sorumlusu Orkun Darnel'den mart ayında boşanan milli voleybolcu Neslihan Demir'in, oyuncu Kamil Güler ile aşk yaşamaya başladığı iddiası üzerine o tarihte açıklama yapan usta gazeteci Sinan Özedincik haklı çıktı.

Boşanmanın hemen ardından aşk yaşamaya başlayan ikilinin ilişkisi için Sinan Özedincik, "Böyle bir ilişkinin olduğunu kabul ediyorlar. Eski kocası 'Allah mesut etsin, benimleyken kesinlikle böyle bir ilişki başlamamıştı' diyor. Boşanmalarının bu ilişki yüzünden olup olmadığından emin değilim. Sonuçta evliyken yakalanmadılar. İsmi bile duyulmadı. Sanırım Neslihan bu ilişkinin yanlış yorumlara sebebiyet vermemesi için sevgilisiyle ortaya çıkmıyor. İlişkileri rayına oturunca gönül rahatlığıyla ortaya çıkacaklardır." yorumunu yapmıştı.

Ve aşıklar geçtiğimiz gün ilk kez Etiler'de birlikte görüntülendi. Akmerkez'de alışveriş yapan çift, çıkışta el ele yürüyerek aşklarını ilan etmiş oldu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'İbo İle Olan Gençlik Hatası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement