İrem Derici'nin Eşi Düğünde Adam Dövdü - Son Dakika
Magazin

İrem Derici'nin Eşi Düğünde Adam Dövdü

Ünlü şarkıcı, radyocu eşi Rıza Esendemir'le arkadaşının düğününe katıldı. Bir erkeğin eşine baktığını fark eden Esendemir sinirlerine hakim olamadı.

16.10.2014 11:44  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyocu Rıza Esendemir, popçu eşi İrem Derici'ye olan bakışlarından rahatsız olduğu bir erkekle yumruk yumruğa kavga etti.

Ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras'ın kuzeni Doğukan Conger'in önceki gün düğünü vardı. Düğün sahibi Özgür olunca doğal olarak ünlü isimler de gecede hazır bulundu. Rumelihisarı'ndaki Fuga'da yapılan düğünde Yonca Evcimik, Demet Akalın, İrem Derici, Reyhan Karaca, Berkay, Deniz Akkaya, Sibel Tüzün, Bengü, Tuğba Özerk gibi isimler vardı.

ÇOK EĞLENİYORDU

13 Eylül'de evlendiği radyocu eşi Rıza Esendemir'le düğüne gelen Derici, ayakkabılarını ayağından çıkarıp bütün gecce hiç oturmadan dans etti. Kendi düğünündeki kadar coşkulu bir şekilde eğlendi.

"ÇABUK DIŞARIYA GEL!"

Ancak ünlü popçunun güzel başlayan geccesi, ilerleyen saatlerde adeta kabusa döndü. Rıza Esendemir mekanda bulunan bir erkeğin eşi İrem'e olan bakışlarından rahatsız olmuş. Önce kibarca uyarmış. Tabii şişede durduğu gibi durmayan alkol, iki erkek arasında yaşanan bu gerginliği "Dışarıya gel de sana gününü göstereyim" noktasına getirmiş.

YUMRUK YUMRUĞA GİRDİLER

Davetlilerin dağılmaya başladığı saatte Rıza yanında bir arkadaşıyla birlikte küfür ederek kapının önüne koşmuş. Mekan içinde eşine bakışlarından rahatsız olduğu erkeğin suratına doğru yumruk sallamış. Karşı tarafta aynı sertlikle karşılık verince kapı önünde bir arbede yaşanmış. Neyse ki kavga davetlilerin araya girmesiyle kısa sürede son bulmuş.

İrem Derici\'nin Eşi Düğünde Adam Dövdü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İrem Derici'nin Eşi Düğünde Adam Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement