Johnny Depp ve Hollywood Vampires İstanbul'a geldi - Son Dakika
Magazin

Johnny Depp ve Hollywood Vampires İstanbul'a geldi

Johnny Depp'in de yer aldığı Hollywood Vampires grubu, İstanbul'da konser verecek. Grup üyelerini taşıyan özel uçak, İstanbul Havalimanı'na indi. Depp, Türkçe 'Teşekkür' diyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. Konserin tüm geliri depremzedeler yararına bağışlanacak.

09.06.2023 18:06  Güncelleme: 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosunda Johnny Depp'in de yer aldığı Hollywood Vampires grubu, konser vermek üzere İstanbul'a geldi. Yarın hayranlarıyla buluşacak Johnny Depp ile grubun diğer üyelerini taşıyan ve Romanya'nın başkenti Bükreş'ten kalkan özel uçak, saat 16.00'da İstanbul Havalimanı'na indi.

Johnny Depp ve Hollywood Vampires İstanbul'a geldi

"TEŞEKKÜR"

Depp ve arkadaşları, İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yaptı. Havalimanından ayrılmadan önce gazetecilerin "Hoş geldiniz, bir şeyler söylemek ister misiniz?" sorusuna Depp, Türkçe "Teşekkür" yanıtını verdi.

Johnny Depp ve Hollywood Vampires İstanbul'a geldi

AMERİKA'DAKİ KONSERLER ERTELENMİŞTİ

Özel güvenlik ekibi eşliğinde kendisini bekleyen araca binen Depp, konser öncesi konaklayacağı otele gitti. Depp, iki gün önce ayak bileğini incitmesi nedeniyle, üyesi olduğu rock grubu Hollywood Vampires ile Amerika'daki üç konserlerini ertelediklerini duyurmuştu. Grup üyelerinin 10 Haziran'da İstanbul'da verecekleri konser ise bu durumdan etkilenmedi.

Johnny Depp ve Hollywood Vampires İstanbul'a geldi

KONSERİN GELİRİ DEPREMZEDELERE BAĞIŞLANACAK

Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry'den oluşan Hollywood Vampires grubu, daha önce yayımladıkları mesajda, konserin tüm gelirini depremzedeler yararına DEC (Disasters Emergency Committee) deprem yardım fonuna bağışlayacaklarını açıklamıştı.

Johnny Depp ve Hollywood Vampires İstanbul\'a geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Johnny Depp ve Hollywood Vampires İstanbul'a geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mert çelik: Johnny Depp bu kişi hollywod dan kovulmamısmıydı fılm cekıyormu hala 1 26 Yanıtla
  • sait acar: Yardımlar için teşekkürler. 0 0 Yanıtla

Advertisement