Koronavirüs haritasını şaşkınlıkla yorumlayan spiker: Böyle bir rakam görmedik - Son Dakika
Son Dakika Logo

Koronavirüs haritasını şaşkınlıkla yorumlayan spiker: Böyle bir rakam görmedik

04.02.2022 15:20  Güncelleme: 15:23

Koronavirüs vaka sayıları son 3 günde 100 bin üzerinde seyrederken bunun Omicron varyantı kaynaklı olduğu belirtiliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan haritayı yorumlayan TV100 spikeri Ela Rümeysa Cebeci "Böyle bir rakamı ne duyduk, ne de gördük, ne de inandık" diyerek şaşkınlıkla sunumuna devam etti.

Son dönemlerde hızla artan koronavirüs vaka sayıları son 3 gündür 100 binin üzerinde seyrediyor. Vakaların hastalığı genelde hafif geçirdiğini belirten Bakan Koca, "Kendimizi korumalıyız ama salgın yerine geleceğe odaklanmalıyız" diye de uyarıyor. Koronavirüs vakalarındaki artış, haber kanallarının da bir numaralı gündeminde yer alıyor.

Koronavirüs haritasını yorumlayan güzel spiker şaştı kaldı: Böyle bir rakam görmedik

"BÖYLE BİR RAKAMI GÖRMEDİK"

TV100 ekranlarında cesur kıyafetiyle Sağlık Bakanlığı tarafından paylaşılan haritayı yorumlayan Ela Rümeysa Cebeci, rakamların yüksekliği karşısında şaştı kaldı. Güzel spiker haritayı "Böyle bir rakamı ne duyduk, ne de gördük, ne de inandık" şeklinde yorumladı.

Son Dakika Magazin Koronavirüs haritasını şaşkınlıkla yorumlayan spiker: Böyle bir rakam görmedik - Son Dakika


Advertisement