MasterChef'te İbrahim Tatlıses'in Nankör Kedi şarkısı eşliğinde Milhan'ın dans performansı beğeni topladı - Son Dakika
Magazin

MasterChef'te İbrahim Tatlıses'in Nankör Kedi şarkısı eşliğinde Milhan'ın dans performansı beğeni topladı

MasterChef yarışmasında dün yayınlanan bölümde Milhan'ın dans performansı büyük beğeni topladı. İbrahim Tatlıses'in Nankör Kedi şarkısında dans eden Milhan'ın hareketleri jüri üyelerini takım arkadaşlarını kahkahaya boğdu.

07.09.2021 09:30  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam kaptanlık oyunu bölümüyle ekrana geldi. Mavi takım kaptanı olmak için jürilerin karşısına gelen yarışmacılardan Milhan'ın dans performansı büyük ilgi topladı.

ŞEFLER KAHKAHAYA BOĞULDU

Oyun öncesi yarışmacılarla konuşan şeflerden Somer Sivrioğlu 2001 doğumlu Milhan'ın dans videolarına ulaştığını söyledi. Pandemi nedeniyle evde olduğu dönemde dans videoları çektiğini söyleyen Milhan, şeflerin isteği üzerine bir kez de stüdyoda performans sergiledi. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in Nankör Kedi şarkısında dans etti. Tahsin'in de eşlik ettiği dans performansı jüri üyelerini ve yarışmacıları kahkahaya boğdu.

MasterChef'te Milhan'ın dans performansı izleyenleri kahkahaya boğdu

MİLHAN ERDEM KİMDİR?

Milhan Erdem, 2001 yılında Kütahya'da dünyaya geldi. Yoncalı Otelcilik ve Turizm Lisesi'nden mezun oldu. Antalya, Marmaris ve Almanya'da restoranlarda staj yaptı. Türk yemeklerini tanıtmak için Kırgızistan'a davet edilen Milhan Erdem, en son Nişantaşı'nda Lübnan yemeklerinin yer aldığı bir restoranda çalıştı.

MasterChef'te Milhan'ın dans performansı izleyenleri kahkahaya boğdu
MasterChef'te Milhan'ın dans performansı izleyenleri kahkahaya boğdu
MasterChef\'te İbrahim Tatlıses\'in Nankör Kedi şarkısı eşliğinde Milhan\'ın dans performansı beğeni topladı

Son Dakika Magazin MasterChef'te İbrahim Tatlıses'in Nankör Kedi şarkısı eşliğinde Milhan'ın dans performansı beğeni topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement