Oyuncu Tülin Özen ve Sevgilisi Tansu Biçer İlk Kez Yakalandı - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Tülin Özen ve Sevgilisi Tansu Biçer İlk Kez Yakalandı

Oyuncu Tülin Özen ve Sevgilisi Tansu Biçer İlk Kez Yakalandı

7 yıldır birlikte olan oyuncu Tansu Biçer ve Tülin Özen, yıllar sonra ilk defa kameralara yakalandı. Kameraları tepki gösteren Tülin Özen, sitem etti.

25.05.2019 08:06

En son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde birlikte oynayan oyuncu Tülin Özen ve oyuncu sevgilisi Tansu Biçer, alışveriş merkezinde ilk kez görüntülendiler. Görüntü vermek istemeyen Tülin Özen ise sitem etti.

7 YILDIR İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

2012 yılında Yük filminin setinde başlayan aşk 7 yıldır devam ediyor. Daha önce herhangi bir organizasyonda yan yana gelmeyen hatta sosyal medyada bile aşklarını göstermeyen çift Etiler'de el ele görüntü verdi. Kameraları fark eden çift ayrıldı ve Tansu Biçer uzaklaşmaya başladı. Oyuncu Tülin Özen ise kameralara sitem ederek,"Bizi çekmenize hiç gerek yok" dedi.

Oyuncu Tülin Özen ve Sevgilisi Tansu Biçer İlk Kez Yakalandı

TANSU BİÇER KİMDİR?

4 Temmuz 1978 Ankara doğumlu olan Tansu Biçer, İzmir Karşıyaka Şemikler Lisesi'nin ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden 2001 yılında mezun oldu. 1 yıl Tiyatro Anadolu'da tiyatro oyunculuğu yaptıktan sonra İstanbul'a gelen Biçer, Semaver Kumpanya'nın kurulma aşamasında yer aldı. Kumpanyanın en bilenen oyuncuları arasında yer alan ünlü oyuncu, birçok seslendirme de yapmaktadır. Yönetmenliğini Ali Aydın'ın üstlendiği Küf adlı filmdeki rolü adına 2010 yılında 49. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyİ Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Son Dakika Magazin Oyuncu Tülin Özen ve Sevgilisi Tansu Biçer İlk Kez Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement