Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında son 24 saatte yaşanan olaylar - Son Dakika
Magazin

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında son 24 saatte yaşanan olaylar

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında son 24 saatte yaşanan olaylar

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'den ayrılan Ezgi Eyüboğlu, yeni sevgilisiyle görüntülendi, Benzemez Kimse Bize programında sunuculuğunu birlikte üstlenen Mustafa Keser ve Bülent Ersoy arasında sular durulmuyor, müzisyen Erdal Erdoğan sahne alacağı düğünde saldırıya uğradı gibi son dakika magazin haberine buradan erişebilirsiniz.

19.10.2021 14:10  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hamile Bergüzar Korel, bu süreçte her gün çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı, İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'ye taktığı altın kemerin fiyatı belli oldu gibi magazin dünyasında yer alan son dakika gelişmelerden derlenen haberlere bu sayfadan erişebilirsiniz.

EZGİ EYÜBOĞLU YENİ SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında son 24 saate yaşanan olaylar

Kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile boşandıktan sonra Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşamaya başlayan Ezgi Eyüboğlu'nun mutluluğu kısa sürdü. Aşklarını göz önünde yaşayan ve sık sık sosyal medya hesaplarından aşk dolu pozlarını paylaşan ikili, temmuz ayında ayrılık kararı aldı. Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra adı birçok güzelle anılan Engin, son olarak Miray Daner ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin birlikte görülmesinin ardından Ezgi Eyüboğlu'nun da özel hayatında bir gelişme yaşandı.

MUSTAFA KESER VE BÜLENT ERSOY KAVGASI BÜYÜYOR

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında son 24 saate yaşanan olaylar

Benzemez Kimse Bize programıyla sadece 2 bölüm yayında kalan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser arasındaki kavga büyüyor. Ersoy'un açtığı 1 liralık tazminat davasına Keser'den yanıt geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Keser, "Karşı tarafa açılan tazminat davası, davacının kendine biçtiği değer kadardır" sözleriyle tartışmayı yine alevlendirecek.

MÜZİSYEN ERDAL ERDOĞAN SALDIRIYA UĞRADI

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında son 24 saate yaşanan olaylar

Yerel şarkıcı Erdal Erdoğan, sahne almak için gittiği düğünde saldırıya maruz kaldı. İstek bir şarkıdan çıkan tartışmada sanatçının yüzüne tekme atıldığı anlar da kameraya yansıdı.

Güneydoğu bölgesine ait şarkıları seslendirerek adını duyuran şarkıcı Erdal Erdoğan, geçtiğimiz günlerde bir düğünde sahne aldı. Güzel başlayan davetin ilerleyen dakikalarca istek bir şarkıdan dolayı tartışma çıktı.

BERGÜZAR KOREL, KADINLARIN SESİ OLDU

Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında son 24 saate yaşanan olaylar

3. bebeğini kucağına almaya hazırlanan başarılı oyuncu Bergüzar Korel, Instagram'da yaratılan 'Güzel kadın' algısına dikkat çekmek için her gün çektiği makyajsız pozlarını paylaştı. Uyanır uyanmaz çektiği kareleri takipçileriyle paylaşan oyuncu, "Her şeyin aşırı düzenli olduğu fotoğraflar her zaman gerçeği yansıtmıyor bence" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Magazin Son dakika magazin haberleri! Magazin dünyasında son 24 saatte yaşanan olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement