Ünlü şarkıcı Hadise, yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler ile el ele görüntülendi - Son Dakika
Magazin

Ünlü şarkıcı Hadise, yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler ile el ele görüntülendi

Kaan Yıldırım'la yaşadığı ayrıldıktan kısa bir süre sonra Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlayan Hadise, İstanbul'da bir mekandan çıkarken sevgilisiyle el ele kameralara yakalandı.

13.08.2021 09:31  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik yolunda giden bir buçuk yıllık ilişkisini ani bir kararla noktalayan Hadise, kendisinden 2 yaş küçük iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı. Bodrum ve Tulum tatillerinden görüntülenen çift, bu sefer de İstanbul'da objektiflere takıldı.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Gazete Magazin'in haberine göre, Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti İstanbul İstinye'deki bir mekan çıkışı görüntülendi. Mekandan ele ele çıkan çift gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Karşısında basın mensuplarını görünce sevgilisinin elini bırakan Hadise, hızla arabaya bindi.

Hadise, yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler ile el ele görüntülendi

İLİŞKİSİNİ GÖZLERDEN UZAK YAŞIYOR

12,9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yeni aşkıyla ilgili bir paylaşım yapmayan Hadise, yeni ilişkisini gözlerden uzak bir şekilde yaşamaya karar verdi.

Ünlü şarkıcı Hadise, yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler ile el ele görüntülendi

Son Dakika Magazin Ünlü şarkıcı Hadise, yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler ile el ele görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • abcde abcdef: anası yaşındadır bu kadın bu cocugun. 46 12 Yanıtla Pamuk Su: Çocuğu yaşında olduğunu nereden biliyorsun koskoca adam 33 yaşında hadise 35 yaşında bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz 23 26
  • mustafa aricigil: Yuz maskesi tek kullanmaliktir kullanip atacan 15 4 Yanıtla
  • Günay C: Nasıl hemen herkese aşık oluyorlarsa . Bir kere aşık olunur ve eğer o ölürse yada birşeyler ters giderse sevdiğin seni sevmez aldatırsa ayrılırsın ve belki bir ikinciye aşık olabilirsin oda belki yıllar sonra. Ben yıllar önce bir kere aşık oldum, ömrüm geldi geçiyor hala ona aşığım, kavuşamadık da ama ondan başkada kimseye aşık olmadım kimseylede olmadım 1 0 Yanıtla

Advertisement