Uzun süre psikolojik tedavi görmüştü! Arda Kural eski günlerine geri dönüyor - Son Dakika
Magazin

Uzun süre psikolojik tedavi görmüştü! Arda Kural eski günlerine geri dönüyor

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, ekranlara yeniden dönmek için çalışıyor. Sıkı bir diyete başlayan ve "Yerli Leonardo DiCaprio" olarak nitelenen Kural, 2 ayda 14 kilo verdi. Oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı yeni fotoğrafı hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

21.02.2022 11:01  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlayan, ardından Eyvah Kızım Büyüdü, Kuzenlerim, Lise Defteri gibi televizyonda iz bırakmış dizilerde yer alan ve 2005-2008 yılları arasında ise Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Posta Ferit karakteriyle daha da ünlenen Arda Kural, yaşadığı zor günleri atlattı.

"ARTIK GERİ DÖNÜYORUM" DEMİŞTİ

Psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Arda Kural, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Hastalığının ardından zor günler yaşayan Arda Kural, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım. Artık geri dönüyorum." sözleriyle müjdeli haberi vermişti.

Arda Kural'ın son halini görenler inanamadı: Eski haline geri dönmüş

"ESKİ HALİNE GERİ DÖNMÜŞ"

Özellikle gençliğinde "Leonardo DiCaprio" lakabıyla anılan Arda Kural, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla yeniden gündem oldu. İmajını değiştiren ve zayıfladığı görülen Kural'ın bu hali sevenlerini mutlu etti. Fotoğrafın altına "Eski haline geri dönmüş" yorumları yapıldı.

Uzun süre psikolojik tedavi görmüştü! Arda Kural eski günlerine geri dönüyor

Son Dakika Magazin Uzun süre psikolojik tedavi görmüştü! Arda Kural eski günlerine geri dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement