Yılmaz Güney'in cezaevi fotoğrafı ilk kez yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Yılmaz Güney'in cezaevi fotoğrafı ilk kez yayınlandı

Yılmaz Güney\'in cezaevi fotoğrafı ilk kez yayınlandı

Oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcı Yılmaz Güney'in daha önce görülmeyen bir fotoğrafı ortaya çıktı. Fatoş Güney, eşi Yılmaz Güney ile yıllar önce çekilen karesini Instagram hesabından, 'Toptaşı Cezaevi'nde bir ziyaret günü, 1979' notuyla paylaştı. DurakMedya'da yer alan habere göre oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yaptığı yorumla tartışmaların odağındaki Yılmaz Güney'in cezaevi fotoğrafı ilk kez yayınlandı. 9 Eylül 1984 yılında Paris'te hayatını kaybeden ünlü sinemacının Türkiye'de cezaevinde eşi Fatoş Güney ile çekilen fotoğrafı büyük ilgi gördü. Cezaevinden kaçışı film olacak olan Yılmaz Güney beş yıl hapis yattıktan sonra 9 Ekim 1981 tarihinde izinli olarak çıktığı Isparta Yarı Açık Cezaevi'nden yurt dışına firar etmişti.

19.11.2023 22:09  Güncelleme: 22:10

Oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcı Yılmaz Güney'in daha önce görülmeyen bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Fatoş Güney, eşi Yılmaz Güney ile yıllar önce çekilen karesini Instagram hesabından, "Toptaşı Cezaevi'nde bir ziyaret günü, 1979" notuyla paylaştı.

DurakMedya'da yer alan habere göre oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yaptığı yorumla tartışmaların odağındaki Yılmaz Güney'in cezaevi fotoğrafı ilk kez yayınlandı.

9 Eylül 1984 yılında Paris'te hayatını kaybeden ünlü sinemacının Türkiye'de cezaevinde eşi Fatoş Güney ile çekilen fotoğrafı büyük ilgi gördü.

Cezaevinden kaçışı film olacak olan Yılmaz Güney beş yıl hapis yattıktan sonra 9 Ekim 1981 tarihinde izinli olarak çıktığı Isparta Yarı Açık Cezaevi'nden yurt dışına firar etmişti.

Kaynak: Magazinkolik

Son Dakika Magazin Yılmaz Güney'in cezaevi fotoğrafı ilk kez yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement