Enver Aysever ile Mustafa Karaalioğlu Canlı Yayında Atıştı - Son Dakika
Medya

Enver Aysever ile Mustafa Karaalioğlu Canlı Yayında Atıştı

Enver Aysever ile Mustafa Karaalioğlu Canlı Yayında Atıştı

'Aykırı Sorular' programına konuk olan Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, açıklamalarıyla Enver Aysever'i bir hayli zorladı.

24.09.2013 09:30  Güncelleme: 09:32

CNN Türk'te, Enver Aysever'in sunduğu 'Aykırı Sorular' programının bu akşamki konuğu Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu oldu. Önceki akşam oynanan olaylı derbiden, olimpiyatlara, Gezi Parkı'na kadar birçok konunun konuşulduğu programda, ikili arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

"BEN VATAN HAİNİ MİYİM?"

Olimpiyatlara ve bunun Türkiye'ye gelmesine karşı olduğunu belirten Enver Aysever şu ifadelere yer verdi: "Olimpiayatlarda her zaman Amerika en tepede. Gariban dünya ülkeleri en altta. Sizin bayrağınız ne yaparsanız yapın yukarıya çıkmıyor. Olimpiyatların Türkiye'ye gelmek istemeyişimin sebepleri var. Bunlardan birincisi, İstanbul bir deprem kenti, 7 yıl sonra olacak olimpiyatlara hazırlanmak yerine depreme hazırlanmasını yeğlerim. Ben bunu söyledim diye vatan haini miyim, Erdoğan düşmanı mıyım? Size bu çok mu aptalca bir fikir?"

"HAİN DEĞİL TUTARSIZSIN"

Aysever'in bu sözlerinin ardından devreye giren Karaalioğlu, Aysever'e "Bunu söylediniz diye ne Erdoğan düşmanı ne de vatan hainisiniz. Ama biraz tutarsızsınız. Eğer bu mantıkla yaparsanız İstanbul'da bir şey yapmayalım. İstanbul aciz bir şehir değildir. Deprem konusunda çalışmalar yapılıyor" sözleriyle yanıt verdi.

"SEN HANGİ TÜRKİYE'DE YAŞIYORSUN?"

İkili arasındaki sürtüşme ilerleyen dakikalarda da devam etti. Karaalioğlu, Gezi Parkı eylemcilerini savunan ve başörtülü kadınlara yapılan saldırıları kabul etmeyen Aysever'e "Sen hangi Türkiye'de yaşıyorsun? İnan bunu çok merak ediyorum" diyerek çıkıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Enver Aysever ile Mustafa Karaalioğlu Canlı Yayında Atıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement