Konya Beyşehir'de Otomobil Çarpışması: 5 Yaralı - Son Dakika
Otomobil

Konya Beyşehir'de Otomobil Çarpışması: 5 Yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Kazada, sürücüler ile araçlardaki 3 kişi yaralandı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi ve yaralılar Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

17.11.2023 11:19

Konya'da feci kaza: 2 araç hurdaya döndü

KONYA - Konya'nın Beyşehir ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin refüjü aşarak karşı şeritteki otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Beyşehir- Seydişehir Çevre Yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim O. yönetimindeki 42 AAR 132 plakalı otomobil, iddiaya göre direksiyonun kilitlenmesi sonucu kontrolden çıkarak kazı çalışmaları yapılan refüjü aştı. Karşı şeride geçen otomobil, Özgür Y.'nin kullandığı 42 ZU 253 plakalı otomobille çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü ile araçlarda yolcu olarak bulunan Keziban Y., yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya Beyşehir\'de Otomobil Çarpışması: 5 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Otomobil Konya Beyşehir'de Otomobil Çarpışması: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement