AK Parti'li milletvekillerinden "İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurun" çağrısı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li milletvekillerinden "İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurun" çağrısı

TBMM İdare Amiri ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstererek, "İşgalcilere ve onlara destek veren liderlere sesleniyoruz; artık bu vahşeti durdurun. Hava ve kara saldırıları bir an önce durmalıdır.

01.11.2023 15:59  Güncelleme: 17:28

- Türkiye Filistin Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan: "Gazze şeridinde bir yaşını doldurmamış yüzlerce bebek öldü. Siyonistlere ve batılı müttefiklerine göre bir yaşını geçmemiş bebek terörist."

"Bu zihniyet Hitlerden daha zalim, Halocoust daha beterdir"

ANKARA - Türkiye Filistin Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan, "Gazze şeridinde bir yaşını doldurmamış yüzlerce bebek öldü. Siyonistlere ve batılı müttefiklerine göre bir yaşını geçmemiş bebek terörist. Bu zihniyet Hitlerden daha zalim, Halocoust daha beterdir.

Turan AK parti milletvekilleri ile basın açıklaması yaptı. Turan, "Gazze'de İsrail yönetiminin saldırılarının 26. gününde 3 bin 542 çocuk, 2 bin 187 kadın olmak üzere, şehit sayısı on binlere yaklaşmıştır. Yaralı sayısı 30 bini bulmuştur. Bu katliamdan öte soykırımdır. Enkaz altında da binlerce kişi olduğu söyleniyor. Gazze şeridinde bir yaşını doldurmamış yüzlerce bebek öldü. Siyonistlere ve batılı müttefiklerine göre bir yaşını geçmemiş bebek terörist. Bu zihniyet Hitlerden daha zalim, Halocoust daha beterdir. Gazze'de öldürülenler mi ölü yoksa yaşanan zulme sessiz kalan dünya mı ölü" dedi.

AK Parti\'li milletvekillerinden "İsrail\'in Gazze\'ye yönelik saldırılarını durdurun" çağrısı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li milletvekillerinden 'İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurun' çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement