Ak Partili Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Politika

Ak Partili Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Ak Partili Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari Milletvekili Dr. Rüstem Zeydan, Kendilerine Oy Veren Vermeyen Herkesin Milletvekili Olduklarını Belirterek, "Hak ve Halk Yolunda Yürüyüşümüz Devam Edecek" Dedi.

27.07.2007 14:46

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari milletvekili Dr. Rüstem Zeydan, kendilerine oy veren vermeyen herkesin milletvekili olduklarını belirterek, "Hak ve halk yolunda yürüyüşümüz devam edecek" dedi.

Hakkari'de, 22 Temmuz Milletvekili Genel Seçimleri'nin üzerinden 4 gün geçmesine rağmen yapılan itirazlar üzerine bir türlü sonuçlanmayan milletvekili dağılımı, İl Seçim Kurulu'nun kararı ile kesinleşince AK Parti milletvekilleri Dr. Rüstem Zeydan, Abdulmuttalip Özbek ile Demokratik Toplum Partisi (DTP) destekli bağımsız milletvekili Av. Hamit Geylani, mazbatalarını aldı. Milletvekilleri Zeydan ile Özbek, daha sonra Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu ve İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik'i makamında ziyaret

etti.

Valilik çıkışında İHA muhabirine açıklamada bulunan milletvekili Dr. Rüstem Zeydan,

ülkenin her coğrafyasında sağlık, huzur ve mutlulukla bir seçim yapıldığını belirtti. Halkın hür iradesinin sandığa yansıdığını belirten Zeydan, "Seçim Kurulu'ndan mazbatalarımızı aldık. Sonucun bu saatten sonra hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu saatten sonra bize oy veren, vermeyen herkes evinde rahat uyusun, biz hepsinin milletvekiliyiz, Türkiye'nin milletvekiliyiz. Onların kalkınması, huzur içinde yaşaması ve bu ülkenin, bu coğrafyanın barışı için çok şey yapacağımızdan emin olmalarını diliyorum.

Rahat olsunlar, huzurlu olsunlar, hak ve halk yolundaki yürüyüşümüz devam edecek. Sayın Başbakanımız'ın da ifadesiyle durmak yok, yola devam" şeklinde konuştu.

(FT-MET-GS-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement