AK Partili Şahin Tin: "Emeklimizin her daim yanındayız" - Son Dakika
Politika

AK Partili Şahin Tin: "Emeklimizin her daim yanındayız"

AK Partili Şahin Tin: "Emeklimizin her daim yanındayız"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşlarına artış yapılmasına ilişkin verdiği müjdeyi değerlendirdi.

23.03.2023 13:32  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşlarına artış yapılmasına ilişkin verdiği müjdeyi değerlendirdi. Milletvekili Şahin Tin, "Emeklimizin enflasyon karşısında ezilmesine fırsat vermiyoruz. Onlara refah kaybı yaşatmayacağız. 5 bin 500 lira olan en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya çıkarıyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşlarına artış yapılmasına ilişkin verdiği müjdeyi değerlendiren AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Emeklilerimiz başımızın tacı, onlar için tüm imkanları zorluyor ve sahip çıkmanın gayretinde oluyoruz" diye konuştu. Toplumun tüm kesimlerine yönelik şartlara göre düzenlemeler yaptıklarını belirten Milletvekili Şahin Tin, "Çalışan ve emeklilerimizi korumak için tüm adımları attık, atıyoruz" dedi. Şahin Tin; "Ebedi kardeşliğimizi muhafaza etmek emekle, fedakarlıkla ve özveriyle, birbirimize sıkı sıkıya sarılarak olur. Her bir vatandaşımızın huzur ve mutluluğunu temin için gayret ettik, ediyoruz. Biz siyasetimizi cesaret, fedakarlık ve dürüstlük üzerine bina ettik. Sözlerini söyleyip unutanlardan hiç olmadık. Hamaset yapmadık. Hiç bir vaadimizi kulak ardı etmedik. Nasıl bugüne kadar tek tek söylediklerimizi yerine getirdiysek,

apamayacaklarımıza dair de söz vermedik. İşçimize, kamu görevlimize, çiftçimize, sanayicimize, esnafımıza, emeklimize günün şartlarını ve küresel gelişmeleri de dikkate alarak vaadimizin daha da üzerinde imkanlar sunduk. Son olarak yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşlarına artış yapılmasına ilişkin verdiği müjde ile de emeklimizin enflasyon karşısında ezilmesine fırsat tanımıyoruz. Onlara refah kaybı yaşatmayacağız. 5 bin 500 lira olan en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya çıkarıyoruz. Emekli vatandaşlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

"Yaralarımızı sarıyoruz"

"Yaşadığımız her sıkıntıyı ve badireyi birlik ve beraberliğimizle aşmayı sürdüreceğiz" diyen Milletvekili Şahin Tin; "Ülke ve millet olarak bugüne kadar birçok sıkıntılarla karşı karşıya kaldık. Salgın, yangın, deprem, sel afeti gibi asrın felaketlerine maruz kaldık. Ancak milletimizin dayanışması, yardımlaşması, paylaşma, birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu tüm sıkıntıları aşmayı başardı. Bugüne kadar nasıl zorlukların üstesinden geldiysek inşallah bu afetinde de yaralarını bu şekilde sarıyoruz. Bugün depremzedelerimiz Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli yurtlar, oteller ve evlerde misafir ediliyor. Bölgede çadır ve konteynır kentler ve geçici konutlar hayata geçirildi. İnşallah şimdi de kalıcı konutların inşasına başlandı. 1 yıl içinde tamamlanarak bu konutlara depremzede vatandaşlarımızın yerleşmeleri için devletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ilgili bakanlıklarımız, kurum kuruluşlarımız ve aziz milletimizin fedakarlığıyla her türlü çalışmayı yapıyor. Yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Partili Şahin Tin: 'Emeklimizin her daim yanındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapacak
    20:39 İzmir Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su Bedellerinde İndirim Yapacak

    İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısında, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması oy çokluğuyla kabul edildi. İlk birleşimde alınan kararla, 1 Haziran'dan itibaren tüm abonelere indirim uygulanacak.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement