Bakan Zeybekci "Kerimoğlu Zeybeği" Oynayacak - Son Dakika
Politika

Bakan Zeybekci "Kerimoğlu Zeybeği" Oynayacak

Bakan Zeybekci "Kerimoğlu Zeybeği" Oynayacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Muğla’nın Menteşe ilçesinde seçim bürosu açılışına katıldı.

06.03.2014 19:29

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Muğla'nın Menteşe ilçesinde seçim bürosu açılışına katıldı. Zeybekci, Menteşe ilçesinin Ak Parti tarafından alınması durumunda halk ile Kerimoğlu Zeybeği oynamaya geleceği sözünü verdi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman'ın seçim bürosunun açılışını yaptı. Zeybekci yaptığı konuşmada, "Muğla bütün il ve ilçeleri ile bir çağı ıskaladı. 21. yüzyıl Türkiye'sinde 2023 hedefine giden bir Türkiye'de maalesef Muğla biraz olmadı. Muğla'nın gelmiş olduğu bu nokta yakışmadı. Dünyanın en büyük, en önemli, en yüksek katma değerli ve en pahalı turizminin yapılacağı bölgelerde maalesef rant oldu, talan oldu. Maalesef buralarda istenen sonuçlar alınamadı. Zaman kaçtı mı, geç kaldık mı? Hayır. İnanın beş yıl çok uzun bir zaman. Beş yılda her şey yapılabilir. Şehir merkezindeki insanlar ne hak ediyorsa, köylerdeki insanlarımız da aynen onların haklarını hak ediyor dedik ve Büyükşehir yasasını çıkardık. Bize yapmayın, Türkiye'yi parçalıyorsunuz dediler. Bu bir ihanet projesidir dediler. Yapamazsınız, bu hizmetleri köye kadar götüremezsiniz dediler. Büyükşehir ulaşamaz oralara kadar, Belediyecilik hizmetlerini çalıştıramazsınız dediler. Onun için de Anayasa Mahkemesine götürdüler ve büyükşehir yasasının iptalini istediler. Şimdi de gelmişler, Menteşe'de Marmaris'te Fethiye'de Bodrum'da Yatağan'da 'Biz Büyükşehir belediye başkan adayıyız' diye sizin önünüze çıkıyorlar öyle mi? Hani inanmıyordunuz, hani olmazdı, hani yapılamazdı. Sormak lazım yapamayacağın, inanmadığın bir işe niye talip oluyorsun diye sizler sorun bakalım. Dünyada müteahhitlikte iki numarayız biz. Çin'den sonra. Şu ana kadar Türk müteahhitlerin dünyada yaptıkları ve yapmakta oldukları işlerin toplamı 272 milyar dolar" dedi.

"ÜÇ ALTIN KURALIMIZ VAR"

Bakan Zeybekci, üç altın kurallarının bulunduğunu belirterek, "Bizim üç altın kuralımız var. Dedik ki, hayatımız boyunca düsturumuz asla vazgeçmedik. Biz söz söyledik mi asla yalan söylemedik. Biz söz verdik mi canımız pahasına tuttuk. Biz emanete ihanet etmedik ve ettirmedik. Bu üç altın kural ile Menteşe Belediye Başkan adayımız Mestan Yayman Bey benim Denizli'de Belediye başkanı iken, Vali Yardımcım idi. Mestan Yayman Kardeşimin dediği her söz bizim sözümüzdür" dedi.

MUĞLA'YA ZEYBEK OYNAMAYA GELECEK

Bakan Zeybekci, Menteşe Belediyesi'nin AK Parti tarafından alınması durumunda Muğla Cumhuriyet Meydanında Kerimoğlu Zeybeği oynamak için geleceğinin sözü verirken, "1 Nisan günü siz ne zeybek biliyorsanız, Harmandalı da oynarım, Muğla zeybeği de, Kerimoğlu da. Herhalde Kerimoğlu oynamaya geleceğiz. Adımız da Zeybekci zaten. Bilmediğimiz Zeybek olursa ayıp olur" dedi.

Bakan Zeybekci ardından AK Parti Menteşe Belediye başkan adayı Mestan Yayman'ın seçim bürosunun açılışını yaptı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Zeybekci 'Kerimoğlu Zeybeği' Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement