AK Parti İzmir Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan Kimdir? - Son Dakika
Politika

AK Parti İzmir Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan Kimdir?

AK Parti İzmir Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan Kimdir?

AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için İzmir Karabağlar İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Bilal Doğan'ı seçti. Bilal Doğan kimdir?

08.01.2019 11:15  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, İzmir Karabağlar Belediye Başkan adayını belirledi. İzmir Karabağlar Belediye Başkan adayı olan Bilal Doğan kimdir?

BİLAL DOĞANKİMDİR?

Doğan, 1958 yılında Adıyaman'da dünyaya geldi. I·lkokulu Adana'da, ortaokulu Malatya'da, liseyi ise Ankara Maliye Bakanlığı Maliye Meslek Okulu'nda tamamladı. Ardından lisans eğitimi için Ege Üniversitesi Maliye Muhasebe Yüksek Okulu ve Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bo¨lu¨mu¨'nden mezun oldu. Ayrıca, Dokuz Eylu¨l U¨niversitesi Maliye Bo¨lu¨mu¨'nde doktora eğitimine devam ediyor.

AK Parti İzmir Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan Kimdir?

KONAK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SEÇİLDİ

Belediye başkan adayı, 1999-2000 yılları arasında Anavatan Partisi İzmir I·l Başkanlığı, 2000-2001 yılları arasında Anavatan Partisi MKYK üyeliği yaptı. 2004 yılında AK Parti Konak Belediye Bas¸kan Aday Adayı oldu. 2007 yılında AK Parti I·zmir I·l Yönetim Kurulu Üyesi, AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya I·l Bas¸kan Yardımcısı görevlerini yürüttü. Son yerel seçimlerde Konak Belediye Meclis Üyesi ve Bu¨yu¨ks¸ehir Belediye Meclis Üyesi sec¸ildi.

İSTANBUL ALTIN RAFİNERİSİ KURUCU ORTAĞI

2014 yılının Mart ayında I·zmir Bu¨yu¨ks¸ehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili oldu. 18 yıl boyunca Maliye Bakanlıgˆı'nda vergi mu¨fettis¸i olarak çalıştı. Serbest Muhasebeci ve Mali Mu¨s¸avirlik Belgesi ile Bagˆımsız Vergi Denetc¸isi belgelerine sahiptir. Ayrıca, Odak Do¨viz ve Kıymetli Madenler Anonim Şirketi ortağı, İstanbul Altın rafinerisi kurucu ortagˆı ve genel müdürlüğünü yapıyor.

AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

Doğan, 2015 yılındaki 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir 1. Bölgesi, 5'inci sıradan milletvekili adayı oldu ancak seçilemedi. Evli ve 2 çocuk sahibi olan Bilal Doğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den İzmir İli, Karabağlar İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Son Dakika Politika AK Parti İzmir Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement