CHP Çorum Milletvekili Derviş Günday'ın İl Kongresine Katılmamasına Tepki - Son Dakika
Politika

CHP Çorum Milletvekili Derviş Günday'ın İl Kongresine Katılmamasına Tepki

CHP Çorum Milletvekili Derviş Günday\'ın İl Kongresine Katılmamasına Tepki

Milletvekili Seçildikten Sonra Sadece 4 Kez Çorum'a Gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Derviş Günday'ın CHP Çorum İl Kongresi'ne de Katılmaması Üzerine Partililer Tepki Gösterdi.

26.01.2008 18:30

Milletvekili seçildikten sonra sadece 4 kez Çorum'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Derviş Günday'ın CHP Çorum İl Kongresi'ne de katılmaması üzerine partililer tepki gösterdi.

22 Temmuz Genel Seçimlerinde Türkiye Esnaf Odaları Konfederasyonu ve Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkanı iken CHP Çorum Milletvekili seçilen Derviş Günday'ın seçimlerin ardından Çorum'a sadece 4 kez gelmesi tepkilere neden oldu. Günday, İlk olarak mazbatasını almak için Çorum'a gelirken, daha sonra Dalgıçlar Otel sahibinin kızının düğünü, Hakkari Dağlıca baskınında şehit edilen Uğurludağlı Sıddık Küçükgöz'ün babası Hamit Küçükgöz'ü ziyaret ve son olarak da Hacı Bektaşi Veli Vakfı'nın verdiği iftar

yemeği için seçim bölgesinde bulundu.

CHP ilçe kongreleri ile Merkez ilçe kongresine katılmayan Derviş Günday, bugün yapılan CHP İl Kongresi'ne de katılmayarak telgraf gönderdi. Kongre salonunda telgrafın okunması sırasında partililer Günday'a tepki gösterdiler.

Milletvekilinin telgrafın değil kendisinin gelmesini istediklerini ifade eden partililer, "Hiçbir programımıza katılmayan sayın Milletvekilimizin nasıl bir işi var, bizler de merak ediyoruz. Biz vekilimizi yanımızda görmek istiyoruz" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

(ES-BÖ-CMH-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Çorum Milletvekili Derviş Günday'ın İl Kongresine Katılmamasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement