CHP Denizli İl Teşkilatı'nın Yeni Başkanı Çavuşoğlu - Son Dakika
Politika

CHP Denizli İl Teşkilatı'nın Yeni Başkanı Çavuşoğlu

CHP Denizli İl Teşkilatı\'nın Yeni Başkanı Çavuşoğlu

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Olağanüstü İl Kongresi'nde Bülent Nuri Çavuşoğlu rakibine fark atarak yeni il başkanı oldu.

15.04.2013 02:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Olağanüstü İl Kongresi'nde Bülent Nuri Çavuşoğlu rakibine fark atarak yeni il başkanı oldu.

CHP Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan'ın yönetim kurulu üyelerinden 11 tanesinin istifa etmesinin ardından Olağanüstü Genel Kurulu kararı alınmıştı. CHP, Denizli İl Başkanını seçmek için EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde seçime gitti. Olağanüstü Genel Kurula

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner,

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Muğla Milletvekili Nurettin Demir, parti delegeleri ve çok sayıda partili katıldı. Salonun tamamen dolduğu ve birçok kişinin ayakta izlediği kongrede katılım yüksek oldu.

Divan Başkanlığını CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören'in yaptığı seçimlerde, CHP'liler çalınan parçaları hep bir ağızdan söyleyerek kongrenin coşkusunu yaşadı. Her iki aday da konuşmalarını yaparken, daha sonra seçimlere geçildi. 602 il delegesinin olduğu Denizli'de, yapılan Olağanüstü İl Kongresi'ne 573 delege katıldı. Denizli İl Seçim Kurulu'nun resmi olmayan sonuçlarına göre delegelerin 351'inin oyunu alan Av. Bülent Nuri Çavuşoğlu, il başkanı seçilirken, rakibi Mehmet Ali Orpak 221 oyda kaldı.

Av. Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun yönetiminde şu isimler yer alıyor: "Hasan Abuşaha, Savaş Akman, Hasan Alkan, Kevser Arık, Bilal Duran, Uğur Ekiz, Rakip Evran, Çiğdem Gerçek, Nesrin Gördes, Sabiha Gülhan, Ayşe İzmirli, Ali Kaplan, Okan Kart, Ali Vehbi Kaya, Hakan Kıyak, Ali Ocak, Seçil Odabaşıoğlu, Osman Saruhan, Arif Suna ve Suna Tuksal". - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Denizli İl Teşkilatı'nın Yeni Başkanı Çavuşoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement