Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu'nu 63. Hükümeti Kurmak İçin Görevlendirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu'nu 63. Hükümeti Kurmak İçin Görevlendirdi

09.07.2015 19:13

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 63. Hükümeti kurmak üzere AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu görevlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 63. Hükümeti kurmak üzere AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu görevlendirdi.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Başbakan Davutoğlu, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde 63. Hükümeti kurmak üzere görevlendirildi. Görevlendirmenin ardından Başbakan Davutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Halkların Demokratik Partisi Genel Başkanları ile görüşmelerini planlamak amacıyla ilgili partilerden randevu talebinde bulunulacak. Başbakan Davutoğlu, ilk tur görüşmelerini Ramazan Bayramı'ndan önce çarşamba gününe kadar tamamlamayı planlıyor.

Görüşme takviminin netleştiğinde ayrıca bilgilendirme yapılacağı kaydedildi.

Başbakan Davutoğlu'nun, cuma ve cumartesi günleri Srebrenica soykırımının 20. yıldönümü sebebiyle Bosna-Hersek'e gerçekleştirecekleri ziyaretin ardından pazar gününü İstanbul'da geçirmesi ön görülüyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu'nu 63. Hükümeti Kurmak İçin Görevlendirdi - Son Dakika


Advertisement