Dr. Mehmet Kasapoğlu, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı - Son Dakika
Politika

Dr. Mehmet Kasapoğlu, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Dr. Mehmet Kasapoğlu, Çalışan Gazeteciler Günü\'nü kutladı

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Kasapoğlu, "Demokrasinin olmazsa olmazı, kamuoyuna doğru bilgiyi iletmekle yükümlü ve mesleklerini icra ederken kimi sıkıntılarla da boğuşan gazetecilerin, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." dedi.

11.01.2024 00:07  Güncelleme: 00:51

Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü hem sosyal medyada hesaplarından yayınladığı bir video, hem de yaptığı açıklama ile kutladı.

Bugün dünyanın birçok noktasında zorlu şartlar altında çalışan gazetecilerin, toplumda çok önemli bir rol üstlendiklerine vurgu yapan Kasapoğlu şunları söyledi:

"Gazeteciler, her daim zor ve güçlüklerle dolu bir meslek icra ediyorlar. Siyasette, Sporda, hastanede, adliyede, sokakta, barışta ve dünyanın çeşitli yerlerindeki savaşlarda, yani nerede bir haber varsa, gazeteciler hep orada oldu. Bugüne kadar Filistin'de 110 gazeteci yaşamını yitirdi. Bu acı tablo gazetecilerin ne denli zor bir meslek icra ettiklerinin kanıtı mahiyetinde. İletişim teknolojilerindeki gelişmenin dezenformasyonu artırdığı, doğru ve nitelikli bilgiye ulaşmanın giderek zorlaştığı günümüzde, doğru ve ilkeli haberciliğin ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi biliyoruz. Demokrasinin olmazsa olmazı, kamuoyuna doğru bilgiyi iletmekle yükümlü ve mesleklerini icra ederken kimi sıkıntılarla da boğuşan gazetecilerin, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." dedi.

Dr. Mehmet Kasapoğlu, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

"HABERCİLİK ZOR"

Dr. Kasapoğlu, sosyal medya hesaplarından bu özel günle ilgili bir de video paylaştı. Videoda, Çalışan Gazeteciler Günü'nde, bir haber stüdyosunda ana haber bülteni sunarken ve sokak röportajları yaparken çekilen görüntüleri bulunan Kasapoğlu, "Bu deneyimden bana kalan haberciliğin çok zor olduğu idi. Doğru ve tarafsız habercilik ile görevini layıkıyla yerine getiren tüm basın mensubu arkadaşlarımı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde tebrik ediyorum." notunu paylaştı.

Son Dakika Politika Dr. Mehmet Kasapoğlu, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement