Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Başsavcılar Toplantısı Bakü'de Gerçekleştirildi - Son Dakika
Politika

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Başsavcılar Toplantısı Bakü'de Gerçekleştirildi

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Başsavcılar Toplantısı Bakü\'de Gerçekleştirildi

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Başsavcılar Toplantısı'na, Özbekistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan ve Türkmenistan'dan başsavcılar katıldı. Toplantıda, uyuşturucu kaçakçılığı, siber suçlar ve diğer suçlarla mücadelede savcılık faaliyetlerinin dijitalleştirilmesi gibi konular ele alındı ve işbirliği konuları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

15.09.2023 17:27  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Başsavcılar Toplantısı yapıldı.

Azerbaycan Başsavcısı Kamran Aliyev'in ev sahipliğinde, Haydar Aliyev Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Özbekistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan ve Tacikistan başsavcıları ile Türkmenistan başsavcı yardımcısı katıldı. Toplantıda, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin de yer aldı.

Azerbaycan Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, toplantıda, Ekonomik İşbirliği Teşkilatına üye ülkelerdeki uyuşturucu kaçakçılığı, siber suçlar ve diğer suçlarla mücadelede savcılık faaliyetlerinin dijitalleştirilmesi gibi konular müzakere edildi.

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı kapsamındaki işbirliği konularının de ele alındığı etkinlikte, toplantı sonuçlarına ilişkin protokol ve bildiri kabul edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Başsavcılar Toplantısı Bakü'de Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement