Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili açıklama geldi - Son Dakika
Politika

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Reuters'e yaptığı açıklamalarda cumhurbaşkanı adaylığının gündeminde olmadığını ve nihai kararın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından verileceğini sözlerine ekledi.

08.12.2021 21:00  Güncelleme: 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylık için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte ismi geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Reuters'e açıklamarda bulundu.

"GÖREVİM İSTANBUL'U YÖNETMEK"

Seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olmayı değerlendirip değerlendirmeyeceği sorusuna da yanıt veren İmamoğlu, bunun gündeminde olmadığını ve mevcut görevinin İstanbul'u en iyi şekilde yönetmek olduğunu söyledi.

TOPU KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER'E ATTI

Açıklamalarının devamında İmamoğlu, "Şu anda Türkiye'de siyaset üstü bir atmosfer yani bilindik politik kuralların üzerinde bir anlayış mevcut. Millet İttifakı ve onunla temas içinde olan partilerin ortaya koyacağı uzlaşma Türkiye'nin belki de önümüzdeki on yılını etkileyecek… Günü geldiğinde, en doğru kararın ittifak sürecini yöneten genel başkanlar tarafından verileceğini düşünüyorum" dedi.

Ekrem İmamoğlu\'ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili açıklama geldi

Son Dakika Politika Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili açıklama geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Cemal altın: KK,nin tarihi bir jestle ilk kadın c.başkanı hayalini de gerçeklestirmek için M Akşeneri aday yapacağını umarım. 0 0 Yanıtla
  • İlbay Aktaş: Se sana gelme kim gelirse gelsin Türkiye 20 sene gider bu kadar emeği yazik olur ?????? 0 0 Yanıtla
  • suna genç: zaten sen karar veremezsin ki! Partiler karar verecek Ekrem! 0 0 Yanıtla

Advertisement