Eskişehir'de seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranları - Son Dakika
Politika

Eskişehir'de seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranları

Eskişehir\'de seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu\'nun oy oranları

Eskişehir'de yapılan 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın oy oranları açıklandı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı yüzde 50,39, Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı ise yüzde 41,81 olarak belirlendi.

28.05.2023 14:48  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Eskişehir oy oranlarını Eskişehir geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Tepebaşı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar ve Odunpazarı'nda Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE ESKİŞEHİR'DE KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, Eskişehir genelinde Kemal Kılıçdaroğlu yüzde %50,39; Recep Tayyip Erdoğan yüzde %41,81; Sinan Oğan yüzde %7,31 oy alırken Muharrem İnce yüzde %0,49 oy aldı.

Eskişehir'de seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranları

14 MAYIS'TA ERDOĞAN ESKİŞEHİR'DE KAÇ OY ALDI?

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Tepebaşı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar ve Odunpazarı'nda toplam %41,81oy aldı.

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU ESKİŞEHİR'DE KAÇ OY ALDI?

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Tepebaşı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar ve Odunpazarı ilçelerinde üstünlük elde ederek %50,39 oy aldı.

SİNAN OĞAN ESKİŞEHİR'DE KAÇ OY ALDI?

13. Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Eskişehir'de yüzde %7,31 oranına ulaştı.

14 Mayıs ve gerçekleşecek olan 28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

ESKİŞEHİR KAZANAN MİLLETVEKİLLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Dakika Politika Eskişehir'de seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement