Sandık başında pusulayı düşüren Zekeriya Yapıcıoğlu'nun oyunun rengi belli oldu - Son Dakika
Politika

Sandık başında pusulayı düşüren Zekeriya Yapıcıoğlu'nun oyunun rengi belli oldu

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi 2. tur oylaması için oyunu Başakşehir'de kullandı. Yapıcıoğlu, oyunu kullandıktan sonra sandık başında pusulasını kontrol etmek istedi. Bu sırada zarfı ve pusulayı elinden düşüren Yapıcıoğlu'nun bu sırada hangi adaya oy verdiği görüldü.

28.05.2023 12:19  Güncelleme: 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için oyunu Başakşehir'de kullandı. Kayaşehir Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu'na gelen Yapıcıoğlu, 1250 numaralı sandıkta oy verdi.

"RABBİM HAYIRLI OLANA BİZLERİ ULAŞTIRSIN"

Yapıcıoğlu, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.
Seçimin kazasız belasız sonuçlanmasını istediklerini ifade eden Yapıcıoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni sistemde ilk kez ikinci tur oylaması yapılıyor. Milletimizin iradesi en sağlıklı şekilde tam anlamıyla sandığa yansır ve inşallah sandığa yansıyan irade neyse olduğu gibi ortaya çıkar. Sonuç ne olursa olsun sandıktan çıkan neticeyi herkes kabullenmeli. Öyle inanıyorum ki milletimiz engin sağduyusuyla memleketimiz ve milletimiz için en hayırlı olanı takdir edecektir. Rabbim de en hayırlı olana bizleri ulaştırsın."

Sandık başında pusulayı düşüren Zekeriya Yapıcıoğlu'nun oyunun rengi belli oldu

OY PUSULASI GÖRÜLDÜ

Öte yandan Yapıcıoğlu, oyunu kullandıktan sonra sandık başında pusulasını kontrol etmek istedi. Bu sırada zarfı ve pusulayı elinden düşüren Yapıcıoğlu'nun bu sırada hangi adaya oy verdiği görüldü.

Sandık başında pusulayı düşüren Zekeriya Yapıcıoğlu\'nun oyunun rengi belli oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Sandık başında pusulayı düşüren Zekeriya Yapıcıoğlu'nun oyunun rengi belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • mert çelik: zarf kapalı olarak kabınden cıkılır dussede acılmaz,bu sankı kasıtlı gıbı 253 48 Yanıtla Murat Sarıal: AYNI ŞEYİ BENDE YAŞADIM. GÖREVLİLER ZARFI YAPIŞTIRMAYIN AÇMASI ZOR OLUYOR ZARFIN KAPAGINI İÇERİ ATIN SIKIŞTIRIN DEDİLER BENDE MÜHÜRÜ BASTIGIM YER ZARFIN KAPAK TARAFINA GELDİ ZARFIN KAPAGIDA AÇIK YERE DÜŞÜNCE ADAY VE MÜHRÜN BELLİ BÖLÜMÜ GÖRÜNÜYOR OLABİLİR. ZATEN KİMİN KİME OY ATTIGI ÇOK GİZLİ DEGİL. 0 0
  • Gültekin Saday: kk ya atmış olsa idi sen gör kızılca kıyameti 186 24 Yanıtla
  • haydar topçu: Bilerek ten yapmıştır 144 31 Yanıtla
  • Murat Adıyaman: MAŞALLAH 42 24 Yanıtla
  • salih zeki kökel: Rte oy verince elimi titredi acaba ? 18 21 Yanıtla

Advertisement