Murat Kurum, depremzedelerle yapılan röportajı izlerken duygusal anlar yaşadı - Son Dakika
Politika

Murat Kurum, depremzedelerle yapılan röportajı izlerken duygusal anlar yaşadı

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, canlı yayında depremzedelerle ilgili röportajı izlerken duygusal anlar yaşadı. Kurum, depremzedelerin yaşadığı zorlukları anlamaya çalıştığını ve onlara destek olmak için çalışacağını belirtti.

26.03.2024 00:35  Güncelleme: 00:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, canlı yayında depremzedelerle ilgili röportajı izlerken duygusal anlar yaşadı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalırken, belediye başkan adaylarının da yoğun mesaisi devam ediyor. Son olarak Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum, CNNTürk ekranlarına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.

"YARI ZAMANLI BELEDİYE BAŞKANI UĞRADI, SELFİE ÇEKTİRİP KAYAĞA GİTTİ"

Gündemine bakanlığı döneminde yapılan çalışmaları alan Kurum, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenerek, " Elazığ'da, Malatya'da deprem oldu, 2 saat içinde oradaydık. Yarı zamanlı belediye başkanı uğradı, selfie çektirip kayağa gitti. Ben oradaydım. Sokaklarda günlerce çalıştık. Konutlarımız teslim edildi, vatandaşlarımız orada yaşıyor. Antalya'da yangınlarda orayı CHP yönetiyordu, 1 tane konut yapmadılar. Bütün köylerde sözlerimizi tuttuk. Her şehirde bir eşimiz dostumuz var. Bayraklı'da sözümüzü tuttuk. O zaman 'yapamazlar' dendi. İzmir'de vatandaşımız bizi çevirip 'ben CHP'liyim sizi tebrik ederim' diyor. Bunlar çalışarak oluyor. Bu hatırlamamanın hesabını vatandaşımız sandıkta soracak." dedi.

İBB Başkan adayı Murat Kurum, depremzedelerle ilgili röportajı izlerken gözleri doldu

CANLI YAYINDA DUYGUSAL ANLAR

Kurum, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılanlar için inşa edilen konutları teslim alan vatandaşlarla yapılan röportajı izlerken duygusal anlar yaşadı. Video sonrası reklama gidilirken, Kurum'un gözlerinin dolduğu görüldü.

Murat Kurum, depremzedelerle yapılan röportajı izlerken duygusal anlar yaşadı
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika Murat Kurum, depremzedelerle yapılan röportajı izlerken duygusal anlar yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Selami Karagülle: Biz sana inanıyor ve güveniyoruz sayın kurum Kimseyi inandırmak zorunda da değilsiniz onlar zaten hiçbir zaman memnun olmazlar 42 232 Yanıtla
  • Anazarbus : Valla Sayın Kurum un mimiklerinden duygularını anlamak çok zor. Bak Binali bey seçimi kaybettiğinde arabanın içinde ağlaması adam gibi ağlamaydı. Seyirci olarak sayın Kurum un duyguları bize geçmiyor. Bir dahaki sefere ağlarken " şimdi ağlıyor " diye alt yazı geçerseniz daha dikkatli bakarız. Bir emek var sonuçta araya gitmesin 215 24 Yanıtla
    Selami Karagülle: Siz de o duygu olmadığı için anlayamazsınız 2 1
  • Tolga Arslanoğlu: Her yol mübah değil mi size 193 15 Yanıtla
    Selami Karagülle: İmamoğlu ile karıştırıyor olabilir misin acaba 31 166 Abdullah Kara: Sen ve senin gibi zihniyetlere her yol mübah, faydasız tayfa.. 1 1
  • Dogan Güneş: Bana pek inandırıcı gelmedi 155 14 Yanıtla
    Selami Karagülle: Peki yaprakların ekremi alkışlaması inandırıcı geldimi 12 95
  • Oğuz Şeker: KURgUM güzel 102 12 Yanıtla
  • Ümit Yurtsever: Hiç inandırıcı değil 99 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement