İYİ Parti lideri Akşener'den Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kurmaylarına net talimat: Cümle dahi kurmayın, sabredin - Son Dakika
Politika

İYİ Parti lideri Akşener'den Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kurmaylarına net talimat: Cümle dahi kurmayın, sabredin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da kurmayları ile bir araya geldi. Akşener'in kurmaylarına "Aday, 6'lı masada konuşulmadı. Cümle bile kurmayın, sabredin" dediği öğrenildi. Akşener toplantıda ayrıca, "Dağıtmamızı, dağılmasını isteyenler var. Manipülasyona taviz vermeyiz" dedi.

02.12.2022 11:05  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemlerde CHP'li isimler ve İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu arasında Cumhurbaşkanlığı için "Kazanacak aday" polemiği yaşanıyordu. İYİ Parti lideri Meral Akşener Ankara'da partililer ile bir araya gelerek adaylık konusunda kurmaylarını uyardı.

"ADAYLIK KONUŞULMADI"

Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunun 6'lı masanın gündemine henüz gelmediğinin altını çizen Akşener, "Cumhurbaşkanlığı ile ilgili cümle kurmayın" uyarısında bulundu ve "Kazanacak aday" vurgusunu bir kez daha yineledi. Tavırlarının "Aday kim olsun, kim olmasın" şeklinde olmadığını vurgulayan Akşener, "Şu olsun, bu olmasın değil; kazanacak aday olsun. 6'lı masada konuşulmadı, sabredin" ifadelerini kullandı.

"BU SEÇİMLER SON ÇIKIŞ"

Akşener, 2023 seçimlerinin kendileri için önemini ise "son çıkış" olarak tanımlanırken, "Bu seçim alındı alındı; alınmadı laiklik, Atatürkçülük, Cumhuriyet değerlerimizi kaybedebiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

"MANİPÜLASYONA İZİN VERMEYİZ"

Akşener, "Kemal Bey'in Cumhurbaşkanlığı adaylığının c'si ile ilgili yaptığı bir açıklama yok" ifadelerini kullandı. Toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Akşener'e yaptığı "Masayı terk et" çağrısı da gündeme gelirken Akşener, 6'lı masayı dağıtanın asla kendilerinin olmayacağını dile getirirken, "Dağıtmamızı, dağılmasını isteyenler var. Manipülasyona taviz vermeyiz" dedi.

İYİ Parti lideri Akşener\'den Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kurmaylarına net talimat: Cümle dahi kurmayın, sabredin

Son Dakika Politika İYİ Parti lideri Akşener'den Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kurmaylarına net talimat: Cümle dahi kurmayın, sabredin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yunus Han: Neden daha beyazsaray kararini vermedi cunku 11 20 Yanıtla

Advertisement