Kılıçdaroğlu, Tarhan ve Batum'a Görev Vermedi - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, Tarhan ve Batum'a Görev Vermedi

Kılıçdaroğlu, Tarhan ve Batum\'a Görev Vermedi

İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkan CHP'lilere tek tek görev verilirken sadece Emine Ülker Tarhan ve Süheyl Batum'a görev verilmedi.

10.07.2014 08:13

CHP içinde Ekmeleddin İhsanoğlu’na muhalif olduğunu açıklayan ve alternatif bir aday çıkarılması girişiminin odağında yer alan milletvekillerinin de dahil olduğu isimlere cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi seçim bölgeleri dışında çalışacakları kentler tebliğ edildi.

AYGÜN VE GÜLER'E GÖREV

Buna göre ulusalcı kanadın önde gelen isimlerinden İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, yine İhsanoğlu muhaliflerinden Dilek Akagün Yılmaz’ın memleketi Uşak’tan sorumlu olacak. Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ise Kütahya’daki çalışmalara katılacak. Mersin Milletvekili İsa Gök Aksaray, Adana Milletvekili Ümit Özgümüş Bartın’dan sorumlu olarak görevlendirilirken, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ise Şırnak ve Batman’dan sorumlu tutuldu.

TARHAN VE SÜHEYL BATUM'A GÖREV VERİLMEDİ

Alternatif aday olarak ismi geçen Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ve Tarhan’ın ismini ilk ortaya atan Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum’a görev verilmemesi dikkati çekti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Tarhan ve Batum'a Görev Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • siyabent: kilacdar oglu akilli olsa kadindan cumhur baskani olmayacagini anlar birde aday gosterdigi adama bak ismi kekmelettin 7 12 Yanıtla
  • SEBAHATTİN: KENDİNE NE GÖREV VERDİN Kİ ÇATICI 12 4 Yanıtla
  • orjinal: kemal kendi kafasından konuşmuyorki ona yazıp veriyorlar oda konuşuyor.neden chp.yi anap gibi silmek için ve ikdidarın devamlı kazanması için o kasetle geldi görevi yapıyor. 2 5 Yanıtla
  • ajanda: kuklalar sizi gidi kuklalar...patronlarınızın izin verdiği kadardır adımlarınız. 1 0 Yanıtla
  • ali osman karaduman: kelin ilacı olsa başına sürermiş 1 0 Yanıtla
  • malbetli: Yakinda gentiside gorevsiz kalacak zaden 1 0 Yanıtla

Advertisement