Kürşad Tüzmen, Ailesiyle Bodrum'u Gezdi - Son Dakika
Politika

Kürşad Tüzmen, Ailesiyle Bodrum'u Gezdi

Kürşad Tüzmen, Ailesiyle Bodrum\'u Gezdi

Devlet eski bakanı ve Ak Parti Mersin eski milletvekili Kürşad Tüzmen, yılbaşı için ailesiyle geldiği Bodrum'da, Sualtı Arkeoloji Müzesi ve ilçenin ören yerlerini gezdi.

03.01.2012 17:52

Devlet eski bakanı ve Ak Parti Mersin eski milletvekili Kürşad Tüzmen, yılbaşı için ailesiyle geldiği Bodrum'da, Sualtı Arkeoloji Müzesi ve ilçenin ören yerlerini gezdi. Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi Müdürü Yaşar Yıldız, Kürşad Tüzmen ve ailesine müze gezileri sırasında yardımcı oldu.

Kürşad Tüzmen müze gezisi sonrası, Ermeni Soykırımı Yasası, Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde 35 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak görüşlerini açıkladı. 4 bin yıllık Türk tarihinde herhangi bir soykırım olayı yaşanmadığını belirten Tüzmen, "Türkler mücadele etmiştir. Türkler harp etmiştir. Ama hiçbir zaman soykırım yapmamıştır. Dünyaya da şu mesajı vermek lazım. Dünya tarihinden Türk tarihini çıkardığınız zaman, dünya tarihi diye bir şey kalmaz. Bizim tarihimizde yüzümüzü yere baktıracak bir olay olmamıştır. Bizim anlı ve şanlı tarihimiz var. Biz savaşmışızdır ve öldürmüşüzdür ama soykırım yapmamışızdır. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.

GÜNDÜZ KÜLAHLI GECE SİLAHLI

Kürşad Tüzmen, Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde meydana gelen olayda 35 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak da her türlü yasadışı olaya karşı Türkiye'deki güvenlik güçlerinin gereğini yapması gerektiğine inandığını söyledi. Türk Devleti'nin elinin şefkat eli olduğunu söyleyen Tüzmen, "Ama yumruğunu sıktığı zaman da son derece güçlüdür. Dolayısıyla vatandaşlarımızın yasadışı işlerle uğraşmamalı. Yanlışlıklar yapılabilir. İngiltere'de bakıyorsunuz, metroya doğru hızla koşan bir genç alnından vuruldu. İngiltere polisi hiçbir şekilde suçlanmadı. Neden? Çünkü şüpheli olduğunu düşündüler. Halbuki ölen genç bir üniversite öğrencisi çıktı. Böyle kazalar olabilir. Bu da bir kazadır, soruşturma yapılıyor. Ama yine de yasadışı işlerle uğraşılmaması gerekir. Bir takım partilerin provokasyonlarına da dikkat etmek lazım. Ancak oralarda çeşitli işlere göz yumulduğu zaman askerimizin, güvenlik güçlerimizin başına ne geldiğini de hep beraber gördük. Gündüz külahlı gece silahlı insanların da olduğunu unutmamak gerekir" diye konuştu.

Kürşad Tüzmen ve ailesi daha sonra Bodrum'un ören yerlerini de gezdi, Bodrumlularla sohbet etti. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kürşad Tüzmen, Ailesiyle Bodrum'u Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement