Kütahya Valisi Musa Işın, Emet ilçesini ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Kütahya Valisi Musa Işın, Emet ilçesini ziyaret etti

Kütahya Valisi Musa Işın, Emet ilçesini ziyaret etti

Kütahya Valisi Musa Işın, ilçeleri tanımak ve sorunları yerinde incelemek amacıyla Emet ilçesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı ziyaret edildi, esnaf ve vatandaşlarla da görüşüldü.

29.09.2023 10:13

Kütahya Valisi Musa Işın, ilçeleri tanımak, çalışmaları ve sorunları yerinde inceleyebilmek amacıyla başlattığı ilçe ziyaretlerine Hisarcık ilçesi ile devam etti.

Vali Musa Işın, ilk olarak Hisarcık Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam İsmail Tosun'dan ilçenin eğitim, sağlık, altyapı, ulaşım hizmetleri ve asayişi hakkında bilgi aldı.

Vali Işın daha sonra Hisarcık Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Vali Musa Işın, Hisarcık ilçe esnafı ve vatandaşlarla da sohbet etti, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün Hisarcık'ta yaptırdığı Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunan Vali Işın'a, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Gençlik Merkezi hakkında bilgiler verdi. İncelemelerin ardından n Vali Işın ile Başkan Çalışkan masa tenisi oynadı.

Vali Musa Işın, en son Esire Termal Tesislerinde incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'dan tesisler hakkında bilgi aldı.

Vali Işın'ın ziyaretlerine, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ve ilgili kurum yöneticileri eşlik etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kütahya Valisi Musa Işın, Emet ilçesini ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement