Meral Akşener: Sadece bir hafta içinde Türkiye'nin borcu 1 trilyon 920 milyar lira arttı - Son Dakika
Politika

Meral Akşener: Sadece bir hafta içinde Türkiye'nin borcu 1 trilyon 920 milyar lira arttı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, büyük bir katılımla gerçekleşen Denizli mitingiyle ilgili olarak ortaya atılan "insan taşıdılar" iddiasına grup toplantısında tepki gösterdi. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör'ün gündeme getirdiği ve mitinge başka illerden insan taşındığına yönelik iddiaya Akşener, "Verdiğimiz rahatsızlıktan hiç üzgün değiliz. Nazar etme ne olur, çalış senin de olur" cevabını verdi.

24.11.2021 11:16  Güncelleme: 12:08

İYİ Parti'nin Denizli'de gerçekleştirdiği mitingdeki kalabalığın görüntüsü ve ortaya atılan iddialar özellikle sosyal medyada büyük ses getirdi.

AK PARTİLİ İSMİN İDDİASI TARTIŞMA YARATTI

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, mitinge başka illerden insan taşındığını iddia etmiş ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Denizlimiz sanayi ve tarım şehri olmanın yanında bir turizm şehridir. Çevre illerden Denizlimize gelen 5 benzemez yerli turistlerin ziyaretleri gerçekleşti" yorumu yaptı. Güngör daha sonraki açıklamasında ise "Taşıma suyla değirmen dönmez. Çevre illerden getirilen insanlarımızı alana doldurarak göz boyamaya çalışanlar kalkıp bir de seçim istiyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

"İNSANLAR PARA ALMADAN BURAYA GELİYORSA BU İŞ BİTMİŞTİR"

AK Partili Güngör'ün "insan taşıdılar" iddiasına İYİ Parti kanadından ilk tepki gösteren isimse Denizli Milletvekili Yasin Öztürk olmuştu. Yasin, "Eleştirileri duyunca bunlar iktidardan gittiklerini anlamışlar, iktidara biz geliyoruz diye düşündüm. Şehir dışından bile gelmiş olsalar, insanlar işini gücünü bırakıp gönüllü bir şekilde geliyorlarsa, para almadan buraya geliyorsa bu iş bitmiştir" demişti.

AKŞENER, DENİZLİ MİTİNGİNDE "NAZAR ETME NOLUR ÇALIŞ SENİN DE OLUR" DEDİ

İYİ Parti'nin Denizli mitingiyle ilgili olarak ortaya atılan bu iddiaya partisinin grup toplantısında yanıt veren Genel Başkan Meral Akşener ise dikkat çeken ifadeler kullandı. Akşener, "Verdiğimiz rahatsızlıktan, hiç üzgün değiliz. Nazar etme ne olur, çalış senin de olur. Biz, Denizli'ye, milletimize tercüman olmak için gittik. Milletimizle buluşup, dertlerini, o meydandan, saraydakilere duyuralım diye gittik. Ve biliyorum ki, duydular. On binlerce vatandaşımızın, verdiği cevapları, ilettiği mesajları, gayet net bir şekilde duydular" sözleriyle yanıt verdi.

Meral Akşener: Sadece bir hafta içinde Türkiye\'nin borcu 1 trilyon 920 milyar lira arttı

Son Dakika Politika Meral Akşener: Sadece bir hafta içinde Türkiye'nin borcu 1 trilyon 920 milyar lira arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement