Milli Eğitim Bakanı Rize'de MHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Milli Eğitim Bakanı Rize'de MHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Rize'ye çeşitli programlar için geldiği sırada MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Tekin'i AK Parti Rize milletvekili Muhammed Avcı ve Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu ile birlikte MHP İl Başkanı İhsan Alkan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve partililer karşıladı. Ziyaret sırasında Tekin'e Çaykur Rizespor atkısı takıldı ve tulum eşliğinde atma türkü söylendi. Bakan Tekin, beraberindekilerle birlikte basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

13.08.2023 19:42  Güncelleme: 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, MHP Rize İl Başkanlığı'nı ziyaret etti

RİZE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığını ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bir dizi program ve ziyaret için Rize'ye geldi. Ziyaret kapsamında MHP İl Başkanlığına gelen Tekin'e Rize Milletvekili Muhammed Avcı eşlik etti. Tekin'i İl Başkanı İhsan Alkan, Ülkü Ocakları Rize İl Başkanı Sadık Kandemir ve üyelerin yanı sıra AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'da karşıladı. Tekin'e çiçek takdim edilirken Çaykur Rizespor'un atkısı da hediye edildi. Bu esnada Bakan Tekin, 'Ben zaten Rizesporluyum' ifadelerini kullandı. İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Bakan Tekin, toplantının ardından MHP Rize İl Başkanlığı binasından ayrıldı.

3 gündür devam eden programlarını tamamlayan Bakan Tekin, akşam saatlerinde Rize-Artvin Havalimanı'ndan kalkacak uçakla Rize'den ayrıldı.

Milli Eğitim Bakanı Rize\'de MHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Milli Eğitim Bakanı Rize'de MHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement