Müezzinoğlu - "İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez " - - Son Dakika
Politika

Müezzinoğlu - "İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez " -

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez. Ülke büyümez. Millet gelişmez" dedi.

23.03.2014 18:45

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez. Ülke büyümez. Millet gelişmez" dedi

Müezzinoğlu, İpsala'nın Sultan beldesi, Meriç'in Küplü ve Subaşı beldeleri ile Adasarhanlı köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyaret ettiği yerlerde esnaf ve vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyen Müezzinoğlu, AK Parti Meriç Seçim Koordinasyon Bürosu önünde kurulan platformda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 76 milyonun hepsini sevdiğini söyledi.

Vatandaşların yarınını bugünden daha iyi yapmak için çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirten Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimize de hizmetin en iyisini biz getireceğiz. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimize de hizmetin en güzelini biz getireceğiz. Çünkü biz ayırım yapmıyoruz. Her siyasi renk, her siyasi düşünce, her farklı yaşam tarzı olan bu milletin evlatlarını kucaklıyoruz. Asla ayrıştıran değiliz. Asla çatıştıran değiliz. Asla iftira atan değiliz. Asla millete tuzak kuran değiliz. Olmadık. Biz daha çok aş diyoruz. Biz daha çok iş diyoruz. Biz daha çok istihdam diyoruz. Biz daha çok hizmet diyoruz. Daha çok yol diyoruz. Daha çok kavşak diyoruz. Daha çok havaalanı diyoruz. Daha çok tünel geçiş diyoruz. Daha çok ambulans diyoruz. Hastane diyoruz. Doktor diyoruz. Niye? Vatandaşımız hizmetin en güzeline layık da onun için. Bizim anlayışımızda insanı yaşat ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yücelsin var. Daha önce Yunanistan'a bakıyorduk. 'Yunanistan'da şu da varmış, bu da varmış' diyorduk. 'Almanya'da şu da var, bu da var' diyorduk. Şimdi Yunanistan bize bakıyor ey milliyetçi kardeşlerimiz. Avrupa, Türkiye'yi kıskanıyor ey Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimiz."

-"Türkiye'deki istikrarı bozmak isteyenler var"

Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmayı" hedef olarak gösterdiğini hatırlatan Müezzinoğlu, "Bunu başarabilmek Atatürk'ün gölgesine yan gelip yatarak olmaz. Çalışarak olur. Üreterek olur. Milletle beraber yürüyerek olur. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir başbakanla olur. İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez. Ülke büyümez. Millet gelişmez" diye konuştu.

Türkiye'de istikrarı bozmak isteyenlerin olduğunu belirten Müezzinoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

"İstikrar bozulunca ne oluyor? Faizler yükseliyor. İstikrar bozulunca ne oluyor? Döviz yükseliyor. İstikrar bozulunca ne oluyor? Türk parasının değeri düşüyor. Ey CHP'li genel başkan, ey MHP'nin genel başkanı buradaki milliyetçi kardeşlerim üzülüyor. Buradaki CHP'li kardeşlerim üzülüyor. Türk parasının değerini düşürmek size yakışmaz. Faizleri yükseltmek size yakışmaz. Ülkenin istikrarını bozmak size yakışmaz. Biz birlikte bir milletiz. Birlikte büyük bir milletiz. Birlikte muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki o hedefe yürüyeceğiz. Onun için AK Parti olarak diyoruz ki daha çok kardeşlik. Birbirimizi daha çok sevelim."

Müezzinoğlu, konuşmasının ardından aileleriyle birlikte kendisini izlemeye gelen çocuklara oyuncak dağıttı.

Muhabir: Cihan Demirci

Yayınlayan: Ersin Altınsoy

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Müezzinoğlu - 'İftira atan, dedikodu yapan genel başkanlarla bu ülkeye hizmet gelmez ' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement