Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli'nde Hastanenin Temelini Attı - Son Dakika
Politika

Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli'nde Hastanenin Temelini Attı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 300 yatak kapasiteli Kırklareli Devlet Hastanesinin temel atma törenine katıldı.

06.03.2014 00:09  Güncelleme: 00:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Ey Kılıçdaroğlu, bu otel değil, hastane hastane. Teknolojisiyle altyapısıyla ameliyathaneleriyle tomografileriyle yoğun bakımlarıyla bebek yoğun bakımlarıyla yeni doğan yoğun bakımlarıyla burası bir hastane hastane, otel değil" dedi.

Müezzinoğlu, 300 yatak kapasiteli Kırklareli Devlet Hastanesi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, modernliğiyle Kırklareli Devlet Hastanesi projesini otele benzetenlerin olduğunu söyledi.

AK Parti'nin işinin millete hizmet, diğerlerinin ise milletin geleceğini karartmak olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Ey Kılıçdaroğlu, bu otel değil, hastane hastane. Teknolojisiyle altyapısıyla ameliyathaneleriyle tomografileriyle yoğun bakımlarıyla bebek yoğun bakımlarıyla yeni doğan yoğun bakımlarıyla burası bir hastane hastane, otel değil. Onların ufkunda böyle bir şey yok. Onların ufkunda iftira var, onların vizyonunda dedikodu var, onların ufkunda bu milletin hayallerini karartmak var, onların ufkunda bu milletin kaderiyle oynamak var.

AK Parti ise daha iyisinin, daha güzel hizmetlerin peşinde koşuyor. Amerika'da ne varsa Türkiye'de de o olacak diyor. İngiltere'de ne varsa Türkiye'de de o olacak diyor. Londra'da ne varsa İstanbul'da da o olacak diyor. Atina'da ne varsa Kırklareli'de de o olacak diyor. Onun için bu modern ve çağdaş hastaneleri yapıyor."

Hastanenin yapılacağı Yayla Mahallesi'nde yaşayan Roman vatandaşlara da seslenen Müezzinoğlu, "Roman kardeşlerim korkmayın, asla evleriniz yıkılmayacak, sizde zengin olacaksınız. Bu mahalle, bu hastane ile daha zengin olacak, marka değeri artacak, bu zenginlik sizin zenginliğiniz olacak. Onun için sizden istirhamım birlik ve beraberlik olun, sizi çok seven Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olun. İnşallah Kırklareli'de belediye de yerel yönetimlerde iktidarla yan yana omuz omuza yürüdüğünde o zaman Kırklareli kazanacak, siz kazanacaksınız, Kırklareli'nin geleceği daha güçlü olacak" diye konuştu.

- "Tuzakları sandıkta bozun"

"Sizlerden birlik ve beraberlik içinde milletçe 30 Mart'ta sandığa koşmanızı istiyorum" diyen Müezzinoğlu, şöyle devam etti:

"Size tuzak kurmak isteyenlere, size tuzak kuranların tuzağını sandıkta bozmaya Kırklareli var mı? Bizlerde gece gündüz demeden başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere merkezi iktidarıyla yerel yönetimleriyle belediye başkanlarıyla inşallah Selahattin Minsolmaz kardeşimizle milletvekillerimizle sizin efendiniz değil, sizin hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz sizi seviyoruz. Çünkü siz hizmetin en iyisine, en güzeline layıksınız."

Vatandaşlardan, demokrasiye, geleceğe sandıkta sahip çıkmalarını isteyen Bakan Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizi çok seven bir başbakan var, Recep Tayyip Erdoğan var. Ona desteklerinizi, ona dualarınızı esirgemeyin. 11 yıldır gece gündüz demeden başardığımız bu hizmetlere yenilerini de ilave ederek, ambulans uçaklarımızla ambulans helikopterlerimizle şehir hastanelerimizle inşallah size hizmetlerin en iyisini, en güzelini hep birlikte yapacağız. Yeter ki sandığa sahip çıkın. Yeter ki demokrasiye sahip çıkın. Yeter ki geleceğinize sahip çıkın. Geleceğiniz sandıktadır, geleceğiniz demokrasidedir, geleceğiniz siyasi istikrardadır ve inşallah hep birlikte başaracağız."

- Hastane seneye Cumhuriyet Bayramı'na yetişecek

Kırklareli Devlet Hastanesi'nin 29 Ekim 2015'te açılacağını müjdeleyen Müezzinoğlu, "Müteahhit firmalar (2015 yılı sonuna kadar hazırlarız) diyorlar. Ben de 29 Ekim 2015'te bitsin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Çünkü biz cumhuriyeti seviyoruz. Biz cumhuru seviyoruz. Cumhuriyet bayramında inşallah hastanenin açılışını yapacağız" dedi.

Konuşmanın ardından Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan hastanenin temelini attı.

Daha sonra Müezzinoğu halk pazarında esnafı ziyaret etti.

-kırklareli devlet hastanesi

Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli\'nde Hastanenin Temelini Attı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli'nde Hastanenin Temelini Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement