Mustafa Varank, Niğde Belediyesi'ni ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Mustafa Varank, Niğde Belediyesi'ni ziyaret etti

Mustafa Varank, Niğde Belediyesi\'ni ziyaret etti

Önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Niğde'ye ziyaret gerçekleştirerek Belediye Başkanı Emrah Özdemir ile bir araya geldi. Ziyarette, Başkan Emrah Özdemir yaptıkları yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Özdemir, Varank'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

23.10.2023 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve çeşitli programlara katılmak üzere Niğde'ye gelen önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, Bursa Milletvekili Mustafa Varank Niğde Belediyesi'ni ziyaret etti.

Mustafa Varank, Belediye Başkanı Emrah Özdemir'i makamında ziyaret ederek Başkan Emrah Özdemir'le bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Emrah Özdemir yaptıkları yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanımız, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, Bursa Milletvekilimiz Mustafa Varank, belediyemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediyemizde ağırladığımız Bakanımızla hizmetlerimize ve ilimize dair istişarelerde bulunduk. Tecrübelerinden istifade edebildiğimiz değerli Bakanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Mustafa Varank, Niğde Belediyesi'ni ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement