Sp Genel Başkan Yardımcısı Karaman: İktidarda Yüzde 20 Emanet Oyumuz Var - Son Dakika
Politika

Sp Genel Başkan Yardımcısı Karaman: İktidarda Yüzde 20 Emanet Oyumuz Var

Sp Genel Başkan Yardımcısı Karaman: İktidarda Yüzde 20 Emanet Oyumuz Var

Zonguldak'ta, partisinin il divan toplantısına katılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, "Bizim milli görüş olarak iktidar partisinde yüzde 20 emanet oyumuz var" dedi.

22.09.2013 15:29

Zonguldak'ta, partisinin il divan toplantısına katılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, "Bizim milli görüş olarak iktidar partisinde yüzde 20 emanet oyumuz var" dedi.

SP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, Zonguldak'ta partisinin il divan toplantısına katıldı. İl Başkanı Sadık Kar'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Karaman, genel merkez olarak hazırladıkları 5 haftalık program kapsamında illeri dolaşarak, teşkilatları ve esnafı ziyaret ettiklerini söyledi. Milli görüşün 40 yıllık tarihinde Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları açıkladıklarını ve bugün bunların ortaya çıktığını öne süren Karaman şunları söyledi:

" Afganistan'da BM askeri olarak görev yapan Almanlar bir oteli 28 aylığına, ABD ise 3 yıllığına bir oteli, 'Afganistan'daki askerleri tahliye edeceğiz' diye kiralamışlar. Otelde çalışmalar yapıyorlarmış. Türkiye'nin her tarafı adeta kuşatılmaktadır. Afganistan'dan ABD ve Almanya'ya uçacak uçak yok mudur da, bu askerler Trabzon'da konaklatılarak tahliye edilmek istenmektedir? Bu, ülkemizi büyük bir savaşın eşiğine getirmenin planlarıdır. Biz yöneticileri bunun için uyarıyoruz."

'YÜZDE 20 EMANET OYUMUZ VAR'

Türkiye'deki durumu düzeltmek için görevlerini yerine getirmek zorunda olduklarını anlatan Karaman, AK Parti'de emanet oyları olduğunu savunarak şöyle konuştu:

"Görevimizi yerine getirmezsek, SP'ye gereken oyları sağlayamazsak bu yanlış uygulamalar devam edecek ve gelecekte neslimiz yanlış yollara gidecektir. Bizim milli görüş olarak iktidar partisinde yüzde 20 emanet oyumuz var. Ziyaret ettiğimiz illerde bizlere, 'Siz baba ocağısınız. Baba ocağının bacasının tütmesi lazım' diyorlar. Bizden gidenler için, 'Bakkalı beğenmedi, markete gitti' diyorlar. Onlar baba ocağını terk etti. Diğer kardeşler de baba ocağını terk edenlere oy verdi ve oy vermeye devam ediyorlar. İşte bu seçimde baba ocağına destek vererek yüzde 10'un üzerine çıkartıp onları ikaz edeceksiniz. Bu teşkilatın canlılığıyla, bu partililerin çalışmasıyla olur. Biz uykuda olursak kimse bu partiye gelip oy vermez."

Karaman'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Sp Genel Başkan Yardımcısı Karaman: İktidarda Yüzde 20 Emanet Oyumuz Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement