TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bosna Hersek'e resmi ziyaret gerçekleştirdi - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bosna Hersek'e resmi ziyaret gerçekleştirdi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bosna Hersek\'e resmi ziyaret gerçekleştirdi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye-Bosna Hersek Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve diğer milletvekilleriyle birlikte Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Kurtulmuş, Saraybosna'da çeşitli etkinliklere katılacak, Bosna Hersek Temsilciler Meclisi'ni ziyaret edecek ve askeri temsilcilerle bir araya gelecek.

02.11.2023 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak üzere Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya geldi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi'nin 2023-2024 Akademik Yılı açılış törenine katılmak ve resmi temaslarda bulunmak üzere Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya geldi. Bosna Hersek Temsilciler Meclisi'ni ziyaret edecek olan Kurtulmuş, ikili görüşmeler gerçekleştirecek ve Avrupa Birliği Barış Gücü Misyonu (EUFOR) Türk Temsil Heyeti Başkanlığındaki askerlerle bir araya gelecek.

Kurtulmuş'a ziyaretinde TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Türkiye-Bosna Hersek Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu eşlik ediyor. - SARAYBOSNA

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Bosna Hersek'e resmi ziyaret gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement