Tekirdağ Merkezli Operasyonda 25 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Politika

Tekirdağ Merkezli Operasyonda 25 Kişi Gözaltına Alındı

Tekirdağ Merkezli Operasyonda 25 Kişi Gözaltına Alındı

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen 'Bulutlar' operasyonunda, Tekirdağ ve 7 farklı ilde 25 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında, silahlı organize suç örgütünün eğlence mekanlarına koruma ve güvenlik hizmeti sağlayarak haksız kazanç elde ettiği, silahlı yaralama olaylarına karıştığı, kişileri tehdit ederek tahsilat yaptığı ve şantaj uyguladığı tespit edildi. Şafak operasyonunda 9 adet ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

13.10.2023 10:49  Güncelleme: 10:50

Tekirdağ merkezli 8 ilde düzenlenen 'Bulutlar' operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince 'Bulutlar' isimli silahlı organize suç örgütünün Tekirdağ'da bulunan eğlence mekanlarına sözde koruma ve güvenlik hizmeti sağlamak adına haksız kazanç sağladığı, vatandaşların huzurunu bozarak bir çok silahlı yaralama olayına karıştığı, alacak verecek meseleleri sebebiyle kişileri tehdit ederek tahsilat yaptıkları, maddi menfaat elde etmek için şahıslara şantaj yaptıkları tespit edildi.

Sabah düzenlenen şafak operasyonunda eş zamanlı Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Antalya, İstanbul, Hatay, Samsun ve Kars illerinde arama ve yakalama faaliyetleri gerçekleştirildi. 25 kişi, 9 adet ruhsatsız tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tekirdağ Merkezli Operasyonda 25 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement