Üç milletvekiline ait dokunulmazlık dosyası Meclis'te - Son Dakika
Politika

Üç milletvekiline ait dokunulmazlık dosyası Meclis'te

Üç milletvekiline ait dokunulmazlık dosyası Meclis\'te

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile ilgili dokunulmazlık dosyaları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) ulaştı.

17.07.2021 20:00  Güncelleme: 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile ilgili dokunulmazlık dosyaları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) ulaştı.

Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'ın dokunulmazlık dosyaları Adalet-Anayasa komisyonu'ndan oluşan Karma Komsiyonu'na havale edildi.

Haber: ANKARA,


Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Üç milletvekiline ait dokunulmazlık dosyası Meclis'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin Tedbirler Değerlendirildi
    16:29 Adana'da Mahalli İdareler Seçimleri İçin Tedbirler Değerlendirildi

    Adana'da 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda, seçim öncesinde, seçim anında ve sonrasında herhangi bir aksaklığa mahal vermemek için alınması gereken önlemler ele alındı. Vali Yavuz Selim Köşger, toplam seçmen sayısının 1 milyon 629 bin 959 kişi olduğunu ve güvenlik personeli, araç ve ekipman sayısını açıkladı. Toplantı sonunda yapılan değerlendirmelerin ardından toplantı sona erdi.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Ortaca'da pazar yeri ziyaretlerinde bulundu
    16:27 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Ortaca'da pazar yeri ziyaretlerinde bulundu

    Aydın Ayaydın, Ortaca ilçesinde kurulan pazarda esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Halkın hizmete susadığını ifade eden Ayaydın, seçimlerde destek istedi ve yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

  • Anavatan Partisi, Antalya'da AK Parti adaylarını destekleyecek
    16:25 Anavatan Partisi, Antalya'da AK Parti adaylarını destekleyecek

    Anavatan Partisi, pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü ile Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer'i destekleme kararı aldı. Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı, kararın Antalya'nın geleceğine yönelik büyük bir adım olduğunu ve tamamen halkın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda alındığını belirtti. Narlı, Hakan Tütüncü'nün liderlik becerileri ve tecrübesi ile Rıza Sümer'in vizyonunun Antalya'nın gelişimi için büyük önem taşıdığını vurguladı.

  • Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı
    16:23 Ardahan'ın Posof İlçesinde Doğal Gaz Çalışmaları Tamamlandı

    Ardahan'ın Posof ilçesinde yıllardır özlemi çekilen doğal gaz çalışmaları sona erdi. İlk gazın açılışı yapıldı ve törene yüzlerce kişi katıldı. Posof'a bağlanan doğal gazın açılışı meşalelerle gösterildi.

  • AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı
    16:19 AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

    AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er, seçime günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Her gün birçok ziyaret ve toplantı ile vatandaşlarla buluşan Sami Er, 31 Mart akşamı Malatyalıların Cumhur ittifakına en yüksek oyla destek olacağına inandığını söyledi.

  • AK Parti Milletvekilleri Alaca'da Coşkuyla Karşılandı
    16:18 AK Parti Milletvekilleri Alaca'da Coşkuyla Karşılandı

    Çorum'un Alaca ilçesinde, AK parti seçim bürosuna sürpriz ziyaret gerçekleştiren milletvekilleri vatandaşlar tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

  • Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı
    16:17 Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı

    Marmaris Belediyesi'nin yeni hizmet binası bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, açılışta yaptığı konuşmada çalışanlara teşekkür etti ve yapılan hizmetlerden bahsetti. Ayrıca turizm sezonunun uzatılması çağrısında bulundu.


Advertisement