Ünlü Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökçen Orhan Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Sağlık

Ünlü Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökçen Orhan Hayatını Kaybetti

İstanbul Üsküdar'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Prof. Dr. Gökçen Orhan, odasında ölü bulundu. Orhan'ın meslektaşları tarafından hareketsiz halde bulunması üzerine yoğun bakıma alındı, ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Orhan'ın kaybını duyurarak başsağlığı diledi.

18.08.2023 08:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÜSKÜDAR'daki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Prof. Dr. Gökçen Orhan (56), odasında ölü bulundu.

Orhan'dan dün sabah hastalarını muayene ettikten sonra haber alınamadı. Odasına giren meslektaşları, Orhan'ı hareketsiz halde buldu. Yoğun bakıma kaldırılan Gökçen Orhan hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medyada yaptığı paylaşımda 'Dr. Siyami Ersek Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlarından Prof. Dr. Gökçen Orhan hocamızı, görevli olduğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun dedi.

Ünlü Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökçen Orhan Hayatını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Ünlü Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökçen Orhan Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement