Çağrı Telkıvıran Kimdir? İnstagram Hesabı ve Yaşı Hakkında Bilgiler - Son Dakika
Soğuk Haber

Çağrı Telkıvıran Kimdir? İnstagram Hesabı ve Yaşı Hakkında Bilgiler

Çağrı Telkıvıran, Defne Samyeli ile aşk yaşadığı yönünde haberlerle gündeme gelen bir aranjördür. Kendi İnstagram hesabından takipçilerine müzik ziyafeti sunan Telkıvıran, Oğuzhan Koç, Berkay, Bengü, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç gibi ünlü isimler ile çalışmıştır. 38,5 bin takipçisi bulunmaktadır.

07.06.2023 00:02  Güncelleme: 09:09

Defne Samyeli'nin sevgilisi Çağrı Telkıvıran'ın mesleği ne sorusuna yanıt aranıyor. Çağrı Telkıvıran hayatı araştırılan konular arasında yer alıyor. Defne Samyeli ile aşk yaşadığı yönünde haberlerle adından söz ettiren Çağrı Telkıvıran kimdir, kaç yaşında ve İnstagram hesabı nedir araştırılıyor. Peki, Çağrı Telkıvıran kimdir? Çağrı Telkıvıran mesleği ne? Çağrı Telkıvıran kaç yaşında, nereli?Detaylar haberimizdedir…

ÇAĞRI TELKIVIRAN KİMDİR?

Ünlü isimler ile çalışan, aranjörlük yapan başarılı isim, kendi Instagram hesabından takipçilerine bol bol müzik ziyafeti sunuyor. 38,5 bin takipçiye sahip Telkıvıran, Oğuzhan Koç, Berkay, Bengü, Ebru Yaşar, Zeynep Bastık, Murat Dalkılıç gibi başarılı isimler ile çalıştı.

Çağrı Telkıvıran daha önce Aslı Bekiroğlu ve Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı.

DEFNE SAMYELİ, ÇAĞRI TELKIVIRAN İLE AŞKINI İLAN ETTİ

Defne Samyeli, geçtiğimiz haftalarda aşk yaşadığı iddiasını yalanladığı müzisyen Çağrı Telkıvıran ile sosyal medya hesabından romantik bir karesini yayınlayarak aşkını ilan etti. 2019 yılında Cem Yılmaz ile ilişkisini noktalayan Defne Samyeli, geçtiğimiz haftalara müzisyen Çağrı Telkıvıran ile görüntülenmiş ancak aşk iddiasını yalanlamıştı. Bir süredir göz önünde görünmeyen çift, dün aşklarını ilan etti.

Çağrı Telkıvıran kimdir? Defne Samyeli'nin sevgilisi Çağrı Telkıvıran'ın mesleği ne, kaç yaşında? Çağrı Telkıvıran kaç yaşında, nereli?

İLK POZ GELDİ

Uzun süredir yalnız olan Samyeli, gönlünü kendinden yaşça küçük bir çok ünlü sanatçının beste, söz ve aranjörlüğünü üstlenen Çağrı Telkıvıran'a kaptırdı. Dün bir düğüne katılan oyuncu ve şarkıcı Samyeli ile Telkıvıran, Instagram hesaplarından romantik bir karelerini paylaşarak herhangi bir not düşmedi. İkilinin paylaşımını gören hayranları ise "Aşklarını ilan ettiler" yorumunu yaptı.

AŞK İDDİASINI YALANLAMIŞTI

Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran, mart ayında bir mekandan birlikte çıkarak aynı araçla uzaklaşmıştı. Basın mensuplarının "Aşk mı yaşıyorsunuz?" sorularını yanıtsız bırakan Defne Samyeli, günler sonra yaptığı açıklamada aşk iddiasını yalanlayarak "Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz" demişti.

Çağrı Telkıvıran kimdir? Defne Samyeli'nin sevgilisi Çağrı Telkıvıran'ın mesleği ne, kaç yaşında? Çağrı Telkıvıran kaç yaşında, nereli?
Çağrı Telkıvıran Kimdir? İnstagram Hesabı ve Yaşı Hakkında Bilgiler

Son Dakika Soğuk Haber Çağrı Telkıvıran Kimdir? İnstagram Hesabı ve Yaşı Hakkında Bilgiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement