2. Türkiye Voleybol Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

2. Türkiye Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

2. Türkiye Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Eskişehir’de düzenlenen 2. Türkiye Voleybol Şampiyonası, final maçları ile sona erdi.

27.06.2014 19:03

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Eskişehir'de düzenlenen 2. Türkiye Voleybol Şampiyonası, final maçları ile sona erdi.

Beş gün süren zorlu finallerde erkeklerde Amasya Erkek Yetiştirme Yurdu birincilik kupasını kaldıran takım oldu. İstanbul Halkalı Erkek Yetiştirme Yurdu ikinci, Burdur Erkek Yetiştirme Yurdu ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Kızlarda ise Sakarya Sevgi Evleri ekibi, final maçında İstanbul Pendik Tenzile Erdoğan Sevgi Evleri takımını yenerek kupayı kaldırdı. Eskişehir 100. Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu takımı ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Bugün yapılan kapanış töreninde konuşma yapan İl Müdürü Sultan Murat Aydın, "5 gün boyunca 160 gencimizin verdiği centilmence mücadeleyi izledik. Onların spor yapması, bu organizasyonda yer almaları bizleri için büyük önem arz etmektedir. Gençlerimizi spora yönlendiren bu tür organizasyonların varlığı ve devamı için bakanlığımız çalışmaya devam edecektir. Çünkü spor çocuklarımız ve gençlerimizin kişiliklerinin sağlıklı gelişmesine, onların kendilerine güvenli, hedef koyabilen ve bu hedefe ulaşabilecekleri stratejileri geliştirip hayata geçirebilen birer birey olmalarına yardımcı olmaktadır. Şampiyona boyunca Eskişehir'de mücadele eden kardeşlerimiz topluma "Biz de Varız ve Bize İmkan Verildiğinde En Güzeli Yaparız" mesajını verdiler. Burada olan bütün takım ve sporcularımız turnuvamıza katılım göstererek şampiyonluğu en başından hak etmişlerdir. Şampiyonaya katılan bütün sporcu kardeşlerimi kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlara madalya ve kupaları verildi. Turnuvaya katılan tüm takımlar çeşitli hediyelerle uğurlandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2. Türkiye Voleybol Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement