2023 Extreme Kupası 3. ayağı Ankara'da başladı - Son Dakika
Spor

2023 Extreme Kupası 3. ayağı Ankara'da başladı

2023 Extreme Kupası 3. ayağı Ankara\'da başladı

Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Spor Kulübü (ANDOFF) tarafından Kahramankazan'ın Saray Mahallesi'nde düzenlenen 2023 Extreme Kupası'nın 3. ayağı başladı. 11 araç ve 22 sporcu yarışmaya katılıyor. Yarışlarda bazı araçlar engeli aşamayınca iş makineleri yardıma koştu. İlk gün TR1 sınıfından 6, TR2 sınıfından 5 araç yarıştı. Yarışlar yarın ödül töreniyle sona erecek. Yarışma direktörü İskender Gümüş, güvenlik önlemlerinin alındığını ve pilotların zorlandığını belirtti. Yarışın 4. ayağı Bursa'da, son etap ise İstanbul'da yapılacak.

16.09.2023 22:51

2023 Extreme Kupası 3. ayağı, Ankara'da start aldı.

Ankara Doğa Sporları ve Off-Road Spor Kulübü (ANDOFF) tarafından Kahramankazan'ın Saray Mahallesi'nde başlayan organizasyona, 11 araç ve 22 sporcu katılıyor.

Heyecanlı ve renkli gösterilere sahne olan yarışlarda, bazı devrilen araçlar, kendi imkanlarıyla engeli aşmaya çalışırken, başarılı olamayanların yardımına iş makineleri yetişti. İş makinesi yardımıyla çekilen araçlar, yarış dışı kaldı.

İlk gün extrem yarışlara, TR1 sınıfından 6, TR2 sınıfından 5 araç katıldı.

Yarışlar, yarın düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

Yarışma direktörü İskender Gümüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışlarda zorlu parkurların bulunduğunu belirterek, "Güvenliğe önem veriyoruz, araç içerisinde gerekli tedbirler alınıyor. Yanmaz tulum, kask, yangın tüpleri her noktada bulunuyor. Ambulans, itfaiye hazır bekliyor. Pilotlarımız bayağı zorlandılar ilk kapıda." diye konuştu.

Gümüş, yarışların 4. ayağının Bursa'da, son etap olan 5. ayağının ise İstanbul'da yapılacağını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 2023 Extreme Kupası 3. ayağı Ankara'da başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement