A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Ankara Kampı - Son Dakika
Spor

A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Ankara Kampı

2018 CEV Avrupa Ligi Altın Kategori'de Ukrayna ile karşılaşacak A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Ankara kampı devam ediyor.

05.05.2018 16:02

2018 CEV Avrupa Ligi Altın Kategori'de Ukrayna ile karşılaşacak A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Ankara kampı devam ediyor.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, tedavisi süren Hasan Yeşilbudak'ın yer almadığı kamp, 13 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Milliler, kampın ardından Ukrayna ile oynayacağı maç Şanlurfa'ya gidecek.

Başantrenör Nedim Özbey, tüm sporcuların iyi bir dinlenme dönemi geçirdiğini ve sakatlık problemi olmadan kampa katıldığını söyledi.

Kampın iyi geçtiğini belirten Özbey, "Ankara'daki çalışmalarımızı 20 kişilik bir kadroyla sürdürüyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi belirtmeliyim. Bizlere her zaman her koşulda destek olan başkanımız Mehmet Akif Üstündağ'a desteği nedeniyle teşekkürlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Milli Takım kampında şu sporcular yer alıyor:

"Burutay Subaşı, Murat Yenipazar, Oğulcan Yatkın, Muzaffer Yönet, Metin Toy, Adis Lagumdzija, Abdullah Çam, Beytullah Hatipoğlu, Burak Mert, Alperay Demirciler, Gökhan Gökgöz, Burak Baturalp Güngör, Yasin Aydın, Yiğit Gülmezoğlu, Marko Mert Matic, Faik Samet Güneş, Vahit Emre Savaş, Koray Şahin, Hakkı Çapkınoğlu, Mustafa Koç."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın Ankara Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement