Aatif Chahechouhe, Timsah Oluyor - Son Dakika
Spor

Aatif Chahechouhe, Timsah Oluyor

Aatif Chahechouhe, Timsah Oluyor

Bursaspor, Bakambu'nun Avrupa'ya gitmesi halinde Fransız futbolcunun yerini Aatif Chahechouhe ile doldurmanın hesaplarını yapıyor.

21.07.2015 10:22  Güncelleme: 13:57

Transferin en hızlı takımlarından biri kuşkusuz ki Bursaspor. Ertuğrul Sağlam yönetiminde bir kez daha tarih yazmak, şampiyonluk yaşamak isteyen Yeşil-Beyazlılar'ın gelenler kadar gidenler piyasası da hareketli.

BAKAMBU GİDERSE AATIF GELECEK

Fanatik'te yer alan habere göre; Fernandao, Şener ve Belluschi'den sonra Bakambu'ya da İnter'in talip olmasının ardından Timsah, teklifi değerlendirme kararı aldı. Hatta Fransız futbolcunun yerini doldurmak için çalışmalar bile başladı. Sivasspor'un Faslı yıldızı için düğmeye basan Timsah, Yiğidolar'a bonservis konusunda teklifte bulunacak.

3.5 MİLYONA SERBEST

Bonservisinde, '3.5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunan 28 yaşındaki Aatif'in de Yiğidolar'dan ayrılmak istediği öğrenildi. Yakın çevresiyle transferi hakkında değerlendirme yapan oyuncunun, " Galatasaray, Beşiktaş, Bursa beni istiyor ama kimseden resmi teklif almadım. Sivas'tan ayrılmak benim için mantıklı olacak." dediği öğrenildi.

Son Dakika Spor Aatif Chahechouhe, Timsah Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • bursasporlu: başkan taraftarı neden kandırıyosun..statla şampiyon kadro kuracaz dedin..fernandaou,yu fenere verdin necid diye bi adam aldın..şeneri verdin karabükten erdemi aldın..takımın dinamosu bellushiyi tutamadın..lazio bakambuya 10 milyon euro veriyor diye onuda yolluyosun..serdar aziz,volkan,ozan tufan tatsız..bu nasıl iş başkan..bursaspor ileriye gideceğine nereye gidiyor..belediye başkanımız gibi destekçin var.bir kuruş harcatmadan türkiyenin en iyi stadını sana yaptı..seçimlerde atıp tutuyosunuz. 4 0 Yanıtla
  • Bursaspor: Okey 1 2 Yanıtla
  • karsli: Karsspora bekleriz En meshuru olursun 3 0 Yanıtla
  • ülkücü: gsnin bu topcçuyu almasini çok isterdim birebir iyi adam eksiltiyor 2 1 Yanıtla
  • karizma: Fikret ORMAN al bu adamı al asla pişman olmazsın al duy sesimi ve al asla pişman olmazsın fiyatida çok iyi...ALLLL ALLLLL ALLLL 0 2 Yanıtla

Advertisement